طرز تهیه شنیسل روسی /آشپزی

 طرز تهیه شنیسل روسی /آشپزی

  آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :  سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد  پنیر پیتزا ورقه ای  4 عدد  کره گیاهی 25 گرم  گشنیز خرد شده  2 قاشق غذا خوری  آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم  تخم مرغ 2

طرز تهیه پیتزای میوه جات/آشپزی

طرز تهیه پیتزای میوه جات/آشپزی

    سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید. مواد مورد نیاز : کیک اسفنجی ۲ تخم مرغی میوه های فصل کرم پاتیسیر خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم ژله آگار مراحل تهیه کیک اسفنجی ۲ تخم مرغی :

روش تهیه تخم مرغ سوخاری/آشپزی

روش تهیه تخم مرغ سوخاری/آشپزی

تخم مرغ سوخاری غذایی سبک برای پیک نیک می باشد. طی مدتی که تخم مرغ‌ها سرد می‌شوند، روغن را داغ کنید و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید. با فرا رسیدن فصل تابستان و آغاز روزهای گرم، تمایل اکثر خانواده‌ها برای گذراندن زمان در پارک‌ها و فضاهای آزاد بیشتر می‌شود از این رو،

طرز تهیه کیک فرانکفورتر/آشپزی

طرز تهیه کیک فرانکفورتر/آشپزی

نیمی از مایه سیب زمینی را داخل تابه ریخته صاف نمائید و روی آن را مواد آماده شده حاوی فرانکفورتر و سبزیجات را به صورت یکنواخت بر روی سیب زمینی بریزید. مواد لازم : سیب زمینی : ۴ عدد پخته سوسیس فرانکفورتر سولیکو : ۱ بسته قارچ اسلایس شده : ۱۵۰ گرم فلفل دلمه ای

طرز تهیه آش یخ/غذای محلی

طرز تهیه آش یخ/غذای محلی

        هوا کم کم، گرم می شود، شاید دوست داشته باشید غذایی متفاوت با غذاهای گرم زمستان را تجربه کنید، این آش که غذای مخصوص آذربایجان بوده، پیشنهاد خوبی است. مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر : ماست ترش (محلی) : ۵۰۰ گرم یخ : به میزان لازم سبزی ( تره،

طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

مواد لازم : سینه یا ران مرغ         یک تکه نودالیت                    دو بسته قارچ (خورد شده)        6-7 تا (و البته بسته به ذائقه) گشنیز ـ جعفری ـ پیازچه خورد شده به اندازه دو  تا سه قاشق غذاخوری تخم مرغ                    3

طرز تهیه پای پاستا/آشپزی

طرز تهیه پای پاستا/آشپزی

    یکی از غذاهایی که معمولا توی اکثر خونه ها به صورت هفتگی پخته میشه ماکارونی و پاستا هست .. امروز یه روش خلاقانه برای پخت پاستا براتون داریم .. برای درست کردن این غذا به پاستاهای لوله ای شکل بزرگ .. گوشت چرخ کرده .. پیاز و نمک و ادویه و رب گوجه

طرز تهیه فارفاله با پنیر /آشپزی

طرز تهیه فارفاله با پنیر /آشپزی

  این غذای خوشمزه با پاستای پروانه ای ( فارفاله ) درست شده ، شما می تونید از انواع دیگه پاستاها بجای فارفاله استفاده کنید . مواد لازم (برای 4 نفر) : پیاز متوسط   1 عدد گوشت چرخ کرده   200 گرم قارچ خرد شده   100 گرم پاستا فارفاله 250 گرم ( نصف یک بسته ) ذرت پخته شده  نصف

طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی + نکات کلیدی و مهم/غذای محلی

طرز تهیه کوفته از نوع تبریزی + نکات کلیدی و مهم/غذای محلی

  بین غذاهای سنتی،‌ کوفته تبریزی یکی از معروفترین غذاها و البته تنها غذایی است که با حداقل تغییر در شیوه پخت، تقریبا در تمام خانواده‌های تبریزی به یک روش آماده و طبخ می‌شود. مواد لازم، روش پخت و فوتهای کوزه‌گری (یا بهتر است بگوییم کوفته‌گری) برای آماده کردن این غذا را در ادامه بخوانید.

طرز تهیه اختا داگ/آشپزی

طرز تهیه اختا داگ/آشپزی

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه زمان پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه نوع خوردنی: حاضری خوردنی برای چند نفر: 2 وعده: شام منطقه / قومیت: غیر ایرانی مناسبت: همیشگی مواد اولیه شاید اسم این خوراک کمی عجیب به نظر بیاید. اما با کمی تامل می توان نتیجه گیری کرد که (اختاپوس + هات داگ)=