کد خبر : 8410
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 خرداد 1393 - 17:19

طرز تهیه آش یخ/غذای محلی

طرز تهیه آش یخ/غذای محلی

        هوا کم کم، گرم می شود، شاید دوست داشته باشید غذایی متفاوت با غذاهای گرم زمستان را تجربه کنید، این آش که غذای مخصوص آذربایجان بوده، پیشنهاد خوبی است. مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر : ماست ترش (محلی) : ۵۰۰ گرم یخ : به میزان لازم سبزی ( تره،

www.mihansalamat.ir

 

 

 

 

هوا کم کم، گرم می شود، شاید دوست داشته باشید غذایی متفاوت با غذاهای گرم زمستان را تجربه کنید، این آش که غذای مخصوص آذربایجان بوده، پیشنهاد خوبی است.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر :

ماست ترش (محلی) : ۵۰۰ گرم

یخ : به میزان لازم

سبزی ( تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر ) : به میزان لازم

برنج : ۱۰۰ گرم

سیر رنده شده : ۲ حبه

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

برنج را که حدود ۳ ساعت خیس نموده‏ اید به همراه سبزی و نمک و فلفل و ۱ لیتر آب، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.

سپس وقتی برنج به حالت شیربرنج در آمد، سیر را در آش رنده کرده و شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.

آش را در یخچال نگه داری نمایید و هر زمان که میل داشتید یک ملاقه از آن را با ۲ ملاقه ماست ترش ترکیب نموده، یخ خرد شده را داخل آن بریزید و میل کنید.

 منبع:میهن سلامت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *