طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی

طرز تهیه کانفی ذرت و بیکن /آشپزی

ماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 30 دقیقه 0 1 بیکن را در یک تابه ی بزرگ بپزید تا برشته شود. بیکن را از تابه بیرون بیاورید و کل چربی باقیمانده از آن به جز 2 قاشق سوپخوری را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز را داخل چربی بیکن بریزید

طرز  تهیه پیتزا پای/آشپزی

طرز تهیه پیتزا پای/آشپزی

  آماده سازی :40 دقیقه پخت : 40 دقیقه مواد لازم جهت تهیه پیتزا پای برای 5 نفر: آرد سفید  250-275  گرم  شیر 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1/4  قاشق چای خوری  نمک 1/4   قاشق چای خوری  کره  گرم زرده تخم مرغ    1  عدد  طرز تهیه : پیتزا پای آرد و نمک و بیکینگ پودر

طرز تهیه برنج لقمه‌ای غذایی مقوی برای سحری/غذای مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه برنج لقمه‌ای غذایی مقوی برای سحری/غذای مخصوص ماه رمضان

      آشپزی – برنج لقمه ای غذایی کامل و سیر کننده برای سحری روزه داران است که البته باید شب قبل پخته شود. این غذا برای افراد بی اشتهایی که صبحها تمایل به خوردن چیزی ندارند خیلی مناسب است. مواد لازم:   برنج ۱ پیمانه ماست دو قاشق سیب زمینی آب پز شده

طرز تهیه  ونوشک پلو ( ( غذای محلی کرمانشاه / غذای محلی

طرز تهیه ونوشک پلو ( ( غذای محلی کرمانشاه / غذای محلی

  آشپزی رنگین مواد لازم : ـ برنج ۲ پیمانه ـ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم ـ ونوشک تازه ۱ پیمانه ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری ـ روغن به قدر کافی ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی طرز

طرز تهیه کیک ریواس  (دسر بهاری) /دسر

طرز تهیه کیک ریواس (دسر بهاری) /دسر

    موادلازم : _ تخم مرغ 3 عدد _ آرد 1 لیوان _ شکر یک سوم لیوان  _ وانیل قدری _ ریواس حرد شده یک سوم لیوان   طرز تهیه :  یکی از روشهایی که میتوان از ریواس استفاده کرد تهیه دسر ریواس است . این گیاه خود رو که در فصل بهار به

آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی/آشپزی

آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی/آشپزی

  آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی   مواد اولیه :    خمیر هزارلا  یک بسته (۵۰۰ گرم)  سیب‌ زمینی پخته و خردشده  ۵۰۰ گرم  ژامبون خردشده  ۲۰۰ گرم  خیارشور خردشده  ۱۵۰ گرم  کاهو خردشده  یک عدد سس مایونز سه قاشق غذاخوری زرده تخم‌ مرغ یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ماهی حشو آبادانی/غذا ی محلی

طرز تهیه ماهی حشو آبادانی/غذا ی محلی

ا انتخاب یک غذای سنتی, لذت یک غذای خوب از سواحل جنوب ایران را به مهمان‌های سفره‌تان بدهید. مناسب برای :4 نفر زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت ماهی حشو غذایی آبادانی است که با ماهی صبور درست می‌شود و بسیار لذیذ است. بهترین نوع ماهی صبور متعلق به ناحیه بهمنشیر آبادان است.

طرز تهیه پیتزای انجیر و پنیر بز/آشپزی

طرز تهیه پیتزای انجیر و پنیر بز/آشپزی

ترکیب انجیر و پنیر بز برای تهیه یک پیتزای گیاهی که 15 دقیقه‌ای آماده می‌شود، عجیب اما فوق‌العاده است. مناسب برای :6 نفر زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه پیتزای انجیر را به عنوان پیش غذا نیز می‌توانید سرو کنید. برای درست کردن این پیتزا نیاز به 5 دقیقه آماده کردن مواد و

طرز تهیه املت فلفل در فر /آشپزی

طرز تهیه املت فلفل در فر /آشپزی

  ـ فلفل دلمه ای ۱ عدد ـ تخم مرغ ۲ عدد طرز تهیه : فلفل را از وسط نصف کرده و سفیده تخم مرغها را از زرده جدا کنید سفیده را به مدت ۱ الی۲ دقیقه با درجه ۱ همزن بزنید .فر را روشن و سفیده را داخل فلفل بریزید و در فر بگذارید

طرز تهیه پیلمنی روسی/آشپزی

طرز تهیه پیلمنی روسی/آشپزی

مواد لازم برای خمیر : 210 میلی لیتر آب 1 عدد تخم مرغ کمی نمک 400 گرم آرد الک شده برای داخل خمیر : گوشت چرخ کرده گوسفند یا مرغ 400 گرم میتوانید از هر مواد دلخواهی استفاده کنید ازجمله قارچ و پنیر و … پیاز رنده شده ریز یکعدد تخم مرغ سیر رنده شده