کد خبر : 8427
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 خرداد 1393 - 21:15

طرز تهیه پیتزای میوه جات/آشپزی

طرز تهیه پیتزای میوه جات/آشپزی

    سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید. مواد مورد نیاز : کیک اسفنجی ۲ تخم مرغی میوه های فصل کرم پاتیسیر خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم ژله آگار مراحل تهیه کیک اسفنجی ۲ تخم مرغی :

www.mihansalamat.ir

 

 

سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید.

مواد مورد نیاز :
کیک اسفنجی ۲ تخم مرغی
میوه های فصل
کرم پاتیسیر
خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم
ژله آگار

مراحل تهیه کیک اسفنجی ۲ تخم مرغی :
مواد مورد نیاز کیک اسفنجی :
آرد سفید : ۶۰ گرم
شکر : ۲۵ گرم
بکینگ پودر : ½ قاشق چایخوری
نمک میوه : ¼ قاشق چایخوری
وانیل : ۱ پیمانه
آب جوش : ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه کیک اسفنجی :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
زرده ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس آب جوش را بیفزائید ،همزن را خاموش کنید.
سفیده های تخم مرغ را با همزن تمیز ( که به زرده ها آغشته نباشد ) بزنید تا پف کند و کاملا سفید رنگ شود.
اکنون در چند مرحله کمی از آرد و بکینگ پودر و نمک میوه و سفیده های کف شده را به مخلوط اضافه کنید.
کف یک قالب گرد  ۲۵ سانتی متری را کاغذ بیندازید و مواد کیک را در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت برای پخت کیک،زمان کوتاهی نیز برای خنک شدن کیک در نظر بگیرید،که در این فاصله میتوانید کرم پاتیسیر را تهیه کنید.

READ
آموزش بافت پتو نوزادی به همراه ساک/قلاب بافی

مراحل تهیه  کرم پاتیسیر :
مواد مورد نیاز کرم پاتیسیر :
شیر : ۱ پیمانه
پودر نشاسته : ۱ قاشق سوپخوری
کره : ۵۰ گرم
شکر : ۵۰ گر
وانیل : ۱ پینچ
زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه کرم پاتیسیر :
در یک شیر جوش پودر نشاسته و نیمی از شکر و شیر سرد را بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا حالت کرم پیدا کند و غلیظ شود.
سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید.
پس از چند دقیقه که خامی زرده گرفته شد،از روی حرارت بردارید و تا داغ است کره رابیفزائید.

کرم خنک شده را روی نان پیتزا ( کیک اسفنجی ۲ تخم مرغی ) پهن کنید و با کاردک سطح آن را صاف کنید.
اطراف کرم را با شکوفه خامه فرم گرفته بپوشانید و میوه های دلخواه را روی سطح پیتزا بچینید و در آخر آگار را روی میوه ها بریزید تا میوه ها جلا و تازگی خود را حفظ کنند.

فرمول تهیه ژله آگار :
شکر : ۱۵۰ گرم
آب : ۱ لیوان
آگار : ۱ قاشق چایخوری.
همه مواد را روی حرارت بگذارید،وقتی جوشید ۳ دقیقه نیز بجوشد ،وقتی خنک شد روی میوه ها بریزید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *