آشپزی در پاییز با کدوحلوایی/آشپزی

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی/آشپزی

  کدو حلوایی نماد پاییز است. حالا هم که پاییز آمده و در هر سبزی فروشی می توان انواع آن را پیدا کرد. خیلی ها طعم نیمه‌شیرین کدوحلوایی را دوست ندارند. اما در این مطلب 3 قسمتی انواع غذا و شیرینی به شما آموزش داده‌ایم که ماده اصلی آنها کدوحلوایی است و حتما آنها را

آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر/آشپزی

آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر/آشپزی

آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر مواد لازم برای تهیه پیتزا​ : پنیر پیتزا رنده‌ شده ؛ ۱۰۰گرم پنیر چدار ؛ ۳۰ گرم خمیر نان باگت ؛ به اندازه یک نان کنسرو لوبیا چیتی و قارچ که سس آن کشیده شده باشد ؛ یک قوطی سس کچاب فلفلی تند ؛ ۶

طرز تهیه پروک/آشپزی

طرز تهیه پروک/آشپزی

    آماده سازی :90 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه پروک پیاز      2 عدد  متوسط روغن ذرت به میزان لازم    گوشت چرخ کرده 200     گرم  نمک و فلفل به میزان لازم رب گوجه فرنگی 3     قاشق غذا خوری    سوسیس  200     گرم   کالباس   200    

 طرز تهیه کمج کباب /آشپزی

 طرز تهیه کمج کباب /آشپزی

  کمج کباب غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که میتوانید در مهمانی هایتان درست کرده و سرو کنید آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه کمج کباب برای 5 نفر: گوشت گوساله  کبابی    400     گرم  گردو 150     گرم سبزی معطر 1     لیوان   رب انار

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی/آشپزی

یک سوپ دلچسب، لذیذ و پاییزی/آشپزی

هوا که سرد می شود، خوردن یک غذای گرم و آبکی همچون سوپ یا آش بسیار لذت بخش است و حسابی می چسبد. سوپ ها انواع متعددی دارند و با مواد مختلفی هم تهیه می شوند. اما ما در اینجا، برش چغندر را انتخاب کرده ایم که بسیار خوش آب و رنگ و خوش طعم

طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل/آشپزی

طرز تهیه سوپ خربزه و زنجبیل/آشپزی

  این سوپ را که انتخابی مناسب برای دوران نقاهت می باشد را حتما امتحان کنید.   مواد لازم برای آشپزی آکا : خربزه شیرین: 2200 گرم آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم عرق زنجبیل: 21 قاشق غذاخوری دوغ: یک دوم پیمانه نعنای خشک شده: نصف قاشق غذاخوری سوپ خربزه و زنجبیل  –

بال مرغ کبابی به سبک چینی/آشپزی

بال مرغ کبابی به سبک چینی/آشپزی

      بسیاری از ما ایرانی ها بال و کتف مرغ را دوست داریم اما بیشتر ما وقتی پیک‌نیک می رویم آن را کباب می کنیم. اما روش دیگری نیز برای تهیه آن وجود دارد. در این مطلب، روش تهیه آن را به سبک چینی به شما آموزش داده ایم شاید دوست داشته باشید.

طرز تهیه کتلت کلم برگ/آشپزی

طرز تهیه کتلت کلم برگ/آشپزی

  مواد لازم برای کتلت کلم برگ: کلم برگ خرد شده: یک پیمانه سیب زمینی آب پز و له شده: ۲ عدد فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد برگ کاری: ۵ تا ۶ عدد گشنیز تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری آرد: ۲ قاشق غذاخوری خرده نان: نصف پیمانه روغن برای سرخ کردن: به اندازه

طرز تهیه كباب لاپلو/آشپزی

طرز تهیه كباب لاپلو/آشپزی

مواد لازم: پياز 1 عدد درشت گوشت چرخكرده 300 گرم (مخلوط گوساله و گوسفند) نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم برنج 3 پيمانه روغن مايع 3 قاشق غذاخوري كره و سماق (به دلخواه) به ميزان لازم طرز تهيه: پياز را پوست كنده و با رنده ريز كرده و كمي آب آن را گرفته و

طرز تهیه پیتزا کرانچی تونا/غذا

طرز تهیه پیتزا کرانچی تونا/غذا

    من يه رسپي خيلي خوب واسه خمير پيتزا واستون گذاشتم كه عالي جواب ميده و طعمش هم فوق العاده است. ولي بايد اينستنت ييست داشته باشيد.   از اونجايي كه موقع درست كردن ااينستنت ييست توي خونه نداشتم… اينبار يه خمير پيتزا با استفاده از اكتيو دراي ييست درست كردم كه خواهيد ديد.