کد خبر : 20547
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 دی 1402 - 15:48

آموزش شیرینی مدرسه ای

آموزش شیرینی مدرسه ای

این شیرینی مقوی و انرژی زاست و بهترین تغذیه واسه زنگ تفریح دانش آموزان

مواد لازم

شیرینی مدرسه ای

مواد اصلی
آرد قنادی
٢ پیمانه
پودر قند
نصف پیمانه
کره
١٠٠ گرم
تخم مرغ
یک عدد
وانیل
یک چهارم قاشق چای خوری
مواد میانی :
خرما
١٠ عدد
گردو
۴ عدد
پودر هل
یک سوم قاشق چای خوری
پودر دارچین
یک سوم قاشق چای خوری
کنجد
به مقدار لازم
درجه سختی
زمان تهیه ۲۰

دقیقه
زمان پخت ۲۰

دقیقه
۱
کره و تخم مرغ رو نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه توی دمای محیط بذارید تا هم دمای محیط بشن و کره نرم بشه. آرد رو سه بار الک کنید. پودر قند رو هم الک کنید.
۲
پودر قند و کره نرم شده رو با دور تند همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید تا یکدست بشه.
۳
کاسه رو درگیری کنید ( مواد پخش شده دور کاسه رو جمع کنید و به بقیه مواد اضافه کنید) تخم مرغ و وانیل رو به مواد اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه.
۴
دوباره کاسه رو دورگیری کنید. نیمی از آرد رو اضافه کنید ،با قاشق یا لیسک هم بزنید. بعد سه قاشق دیگه آرد اضافه کنید و هم بزنید. اگه با این مقدار آرد، خمیر لطیف و یکدستی درست شد که به دست نمی‌چسبه، دیگه آرد اضافه نکنید.
۵
اگه خمیر هنوز جمع نشده، یک قاشق یک قاشق آرد اضافه کنید و با نوک انگشت ورز بدین تا آرد لطیف و یکدستی درست بشه.
۶
حالا خمیر رو توی کیسه فریزر بذارید و پهن کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین.
۷
توی این مدت مواد میانی رو حاضر کنید. پوست‌ و هسته خرماها رو بگیرید و با چنگال له کنید.
۸
گردوها رو ریز ریز کنید و همراه با پودر هل و دارچین به خرما اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست بشه.
۹
از مواد میانی به اندازه نصف گردو بردارید و توی دستتون به شکل بیضی در بیارید( شبیه یه خرمای کوچیک)
۱۰
ابتدا خمیر رو از یخچال خارج کنید. بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی بذارید. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.
۱۱
حالا از خمیر به اندازه یه گردو جدا کنید و توی دستتون توپی کنید و با انگشت اشاره روی خمیر حفره ایجاد کنید که به اندازه طول مواد میانی باشه.
۱۲
یک عدد از مواد میانی رو داخل خمیر بذارید و لبه‌های خمیر رو به آرومی به مواد میانی بچسبونید و توی سینی فر بچینید.
۱۳
سینی رو داخل فر بذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه بدین تا شیرینی‌ها بپزن. شیرین کام باشید.
سایر نکات

شیرینی مدرسه ای

توی مرحله ورز دادن از کف دست استفاده نکنید و فقط با نوک انگشت ورز بدین.
برای خرما فقط با چنگال کافیه له بشه
نیاز نیست از غذاساز و چرخ گوشت استفاده کنید.
گردو رو خیلی ریز کنید ولی رنده یا له نکنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *