طرز تهیه شـيـرينی گربيــچ /شیرینی

طرز تهیه شـيـرينی گربيــچ /شیرینی

مواد لازم آرد سبوس دار: دو پيمانه آرد سفيد: يك پيمانه آب: نصف پيمانه روغن مايع: يك پيمانه مهلب: يك قاشق چايخوري دارچين: دو قاشق چايخوري رازيانه: يك قاشق چايخوري جوش شيرين: يك قاشق چـايخوري پودر شــكر: سه قاشق سوپخوري مواد لازم مياني پودر شكر: دو قاشق سوپخوري گردوي ريز خرد شده: نصف پيمانه طرز

روش تهیه کرم وانیلی/شیرینی

روش تهیه کرم وانیلی/شیرینی

مواد لازم : * شکر * 4 قاشق سوپخوری * پودر نشاسته * 1 قاشق سوپخوری * شیر * 1/2-1  پیمانه * تخم مرغ 1 عدد * وانیل شکری 1/2  قاشق چایخوری * آرد 3 قاشق سوپخوری * نمک 1/8 قاشق چایخوری * کره 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه کرم وانیلی طرز تهیه انواع کرم

روش تهیه خامه پفی برای تزیین روی کیک/شیرینی

روش تهیه خامه پفی برای تزیین روی کیک/شیرینی

می توان این رویه را برای تزیین انواع کیک استفاده نمود… طرز تهیه خامه پفی برای تزیین روی کیک طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی – طرز تهیه خامه پفی برای تزیین روی کیک   مواد لازم: سفیده تخم مرغ 3 عدد          شکر 4/3 فنجان        نمک مقداری         آب 3/1 فنجان        پودر وانیل خالص 4/1 قاشق

طرز تهیه کیک گلابی/گیک

طرز تهیه کیک گلابی/گیک

گلابی‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌های آن را گرفته و به آبلیمو آغشته می‌کنیم تا سیاه نشود مواد لازم:   طرز تهیه: گلابی‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌های آن را گرفته و به آبلیمو آغشته می‌کنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل

طرز تهیه ی کوکوی سيب‌ درختی /آشپزی

طرز تهیه ی کوکوی سيب‌ درختی /آشپزی

سيب‌ها را بعد از پوست كندن رنده كنيد و تقريبا نيمي از آب آن را دور ريخته، مابقي را نگه داريد مواد لازم :   سيب‌درختي (گلاب)  سه عدد تخم‌مرغ  چهار عدد دارچين   1/8 قاشق غذاخوري روغن و نمک و زعفران به ميزان لازم شكر   دو قاشق غذاخوري عسل  يك قاشق غذاخوري طرز تهیه ی

دسر باواریا ، دسری پرطرفدار و خوشمزه /دسر

دسر باواریا ، دسری پرطرفدار و خوشمزه /دسر

باواریا یکی از دسرهای پرطرفدار و خوشمزه است که در بسیاری از رستوران های جهان سرو می شود. طرز تهیه آن نسبتا ساده است و از نظر طعم با دسرهای معروفی مثل کرم کارامل برابری می کند. با کمی دقت و حوصله می توانید دسر باواریا را آماده کرده و از خوردن آن در کنار

طرز تهیه خورش مرجو/آشپزی

طرز تهیه خورش مرجو/آشپزی

مواد لازم گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم. پیاز: 2 تا بزرگ. عدس: 2 مشت پر !! سیب زمینی: 1 دونه متوسط آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت! نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین زعفران رب گوجه آبغوره روش پخت پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم

طرز تهیه چیکن کیِف/آشپزی

طرز تهیه چیکن کیِف/آشپزی

چیکن کیِف یا کیِفسکی مواد لازم برای 4 نفر: کره نرم شده 60 گرم سیر رنده شده یک حبه آبلیمو 2 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر ساطوری 3 قاشق غذاخوری سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد هر کدام حدود 200 گرم روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه روش تهیه: -سینه مرغ را شسته،

آموزش کوکوی تره/اشپزی

آموزش کوکوی تره/اشپزی

گروه غذایی: کوکو – املت (خاگینه) – انواع کوکو مدت زمان آماده شدن: بسیار سریع ابزارهای مورد نیاز: گاز دستور: ایرانی – فرنگی دستورهای خاص: غذاهای بدون گوشت – گیاهی مواد لازم: تره: 850 گرم تخم مرغ: 4 عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم

کره سبزیجات مناسب برای تغذیه ی مدرسه/آشپزی

کره سبزیجات مناسب برای تغذیه ی مدرسه/آشپزی

  مواد لازم :  کره  100 گرم  جعفری تازه خرد شده  1 قاشق چایخوری  ریحان تازه خرد شده  1 قاشق چایخوری  تره تازه خرد شده  1 قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم سیر به دلخواه 2 حبه طرز تهیه : کره را در دمای اتاق میگذاریم تا کمی نرم شود. بعد از آن سبزیجات و