کد خبر : 10345
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 شهریور 1393 - 16:29

آموزش کوکوی تره/اشپزی

آموزش کوکوی تره/اشپزی

گروه غذایی: کوکو – املت (خاگینه) – انواع کوکو مدت زمان آماده شدن: بسیار سریع ابزارهای مورد نیاز: گاز دستور: ایرانی – فرنگی دستورهای خاص: غذاهای بدون گوشت – گیاهی مواد لازم: تره: 850 گرم تخم مرغ: 4 عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم


گروه غذایی: کوکو – املت (خاگینه) – انواع کوکو
مدت زمان آماده شدن: بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز: گاز
دستور: ایرانی – فرنگی
دستورهای خاص: غذاهای بدون گوشت – گیاهی
مواد لازم:
تره: 850 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم

  • کوکوی تره

تره را ساطوری کرده و تخم مرغ، ادویه و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. روغن را در تابه ریخته داغ کنید و از مواد مقداری برداشته و در تابه بریزید و با ته قاشق مواد را صاف کنید. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد میل کنید.

آموزش کوکوی تره/اشپزی نکته

می توانید زرشک یا انگور جنگلی به مواد کوکو اضافه کنید.

آموزش کوکوی تره/اشپزی نکته

بهتر است کوکوها را نازک آماده کنید تا تردتر و خوشمزه تر شود.

آموزش کوکوی تره/اشپزی نکته

مقدار تخم مرغ را به اندازه بریزید این کوکو بر خلاف کوکو سبزی به تخم مرغ کمتری نیاز دارد.

آموزش کوکوی تره/اشپزی نکته

برای طعم بهتر از ادویه کاری استفاده شده است در صورت تمایل می توانید حذف کنید.

آموزش کوکوی تره/اشپزی نکته

اگر تصمیم دارید از قالب برای فرم کوکوها استفاده کنید بهترین نوع آن جنس سلیکونی و تفلون است. که از فروشگاه های لوازم قنادی یا لوازم خانگی می توانید تهیه کنید.

آموزش کوکوی تره/اشپزی نکته
READ
خوراک ماهی(غذای فیلیپنی)

توجه داشته باشید در این دستور تعداد 4 عدد تخم مرغ کوچک و 850 گرم تره خرد شده در نظر گرفته شده است.

آموزش کوکوی تره/اشپزی نکته

این مقدار مواد برای 3 تا 4 نفر کافیست.

مرحله 1

  • کوکوی تره
  • کوکوی تره

تره را ساطوری کرده و تخم مرغ، ادویه و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله 2

  • کوکوی تره
  • کوکوی تره

روغن را در تابه ریخته داغ کنید و از مواد مقداری برداشته و در تابه بریزید و با ته قاشق مواد را صاف کنید.

مرحله 3

  • کوکوی تره

پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد آماده سرو است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *