طرز تهیه شـيـرينی گربيــچ /شیرینی
مواد لازم آرد سبوس دار: دو پيمانه آرد سفيد: يك پيمانه آب: نصف پيمانه روغن مايع: يك پيمانه مهلب: يك قاشق چايخوري دارچين: دو قاشق چايخوري رازيانه: يك قاشق چايخوري جوش شيرين: يك قاشق چـايخوري پودر شــكر: سه قاشق سوپخوري مواد لازم مياني پودر شكر: دو قاشق سوپخوري گردوي ريز خرد شده: نصف پيمانه طرز
تمام مواد خشك را بجز پودر شكر با هم مخلوط ميكنيم. مخلوط آب و روغن را كمكم به مواد خشك اضافه كرده و شروع به ورز دادن ميكنيم تا خميري صاف و يكدست حاصل شود. از خمير به اندازه نارنگي كوچك برداشته و با دست به شكل گرد باز ميكنيم. وسط خمير يك قاشق مرباخوري از مخلوط مواد میانی را قرار ميدهيم، لبههاي خمير را به هم ميچسبانيم و خمير را به صورت پشت و رو در قالب چوبي قرار ميدهيم. خمير را از قالب چوبي در آورده و در سيني فر چرب شده ميگذاريم. سپس سيني را در فري كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم. اين شيريني ظرف مدت 25-20 دقيقه آماده ميشود. پس از خارج كردن شيريني از فر روي آنها پودر شكر ميپاشيم.
نکات شیرینی کشور ترکیه
مهلب پودر زردي است كه داراي عطر خوبي بوده و در عطاري ها به فروش مي رسد. در صورت در دسترس نبودن مي توانيد از بيكينگ پودر استفاده كنيد.
برچسب ها :آشپزی ، خارجی ، شـيـرينی گربيــچ ، شیرینی ، شیرینی خارجی ، طرز تهیه شـيـرينی گربيــچ ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0