کد خبر : 10377
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 شهریور 1393 - 20:42

طرز تهیه چیکن کیِف/آشپزی

طرز تهیه چیکن کیِف/آشپزی

چیکن کیِف یا کیِفسکی مواد لازم برای 4 نفر: کره نرم شده 60 گرم سیر رنده شده یک حبه آبلیمو 2 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر ساطوری 3 قاشق غذاخوری سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد هر کدام حدود 200 گرم روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه روش تهیه: -سینه مرغ را شسته،

کیفسکی

چیکن کیِف یا کیِفسکی

مواد لازم برای 4 نفر:

کره نرم شده 60 گرم

سیر رنده شده یک حبه

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

سبزیجات معطر ساطوری 3 قاشق غذاخوری

سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد هر کدام حدود 200 گرم

روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

روش تهیه:

-سینه مرغ را شسته، خشک کنید و نمک و فلفل بپاشید. به کمک یک چاقوی کوچک و تیز از قسمت بالای سینه مرغ شکاف کوچک ولی عمیقی در سینه مرغ ایجاد کنیدو چاقو را داخل شکاف بچرخانید تا در قسمت میانی سینه فضا باز شود.

-بقیه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید، سپس آن را داخل یک کیسه فریز قرار داده و در فریزر بگذارید تا سفت شود.

-کره را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را داخل یکی از سینه ها گذاشته و با خلال دندان ورودی شکاف را ببندید.

-روغن را در یک تابه ترجیحا شیار دار روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف سینه را حدود 6-7 دقیقه سرخ کنید. با توجه به این که بخش بالایی سینه مرغ ضخیم تر است، برای سرخ کردن آن قسمت زمان بیشتری بگذارید تا کاملا مغز پخت شود.

-مرغ کیِفی را از تابه خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ استراحت کند، سپس آن را برش زده و سرو کنید.

READ
آموزش عروسک بافتنی دختر ساده و زیبا

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *