طرز تهیه حلوای شعیریه

طرز تهیه حلوای شعیریه

مواد لازم:    رشته مخصوص حلوا: یك بسته     شیر عسلی: یك و نیم قوطی    كره: 70 گرم    هل: یك قاشق چای‌خوری روش تهیه: 1. ابتدا رشته‌ها را خرد كرده، داخل یك سینی می‌ریزیم و 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار داده

اموزش پفک فضایی، ایده‌ای نو برای سفره عید

اموزش پفک فضایی، ایده‌ای نو برای سفره عید

مواد لازم:    شکلات تلخ: 50 گرم    پودرشکر: 50 گرم    زرده تخم‌مرغ: یک عدد    آرد: 110 گرم    پودرکاکائو: 20 گرم    گردوی خرد شده: 60 گرم    شکلات چیپسی: 40 گرم    کره: 50 گرم روش تهیه: 1. ابتدا شکلات را روی بخارآب ذوب می‌کنیم. پودرشکر و کره را داخل کاسه

آموزش ناشتایی سالم و مقوی بدون لبنیات

آموزش ناشتایی سالم و مقوی بدون لبنیات

در فصل سرد سال، بیشتر ما  در پی  صبحانه‌ای گرم هستیم که در خانه درست شده باشد. مطمئنا جوی دوسر و کرپ جزو  ناشتایی های مفید بشمار می آید، با این وجود  موارد متنوع دیگری که  فایده های زیادی دارند قادرند صبحانه‌ای  مفید باشند. من از وافل‌های درجه یک با آجیل سرخ شده‌ی ترد و

طرز تهیه كيك سيب زمينی

طرز تهیه كيك سيب زمينی

براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمك و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسه‌‌اي گود با همزن دستي خوب مخلوط مي‌كنيم مواد لازم براي تهيه خمير:     آرد                                      

طرز تهیه پارفه شکلاتی و پسته

طرز تهیه پارفه شکلاتی و پسته

مواد لازم: کیک اسفنجی به ارتفاع ۲ تا ۳ سانتی‌متر بستنی وانیلی ۱ لیتر پسته ۲ پیمانه، برای تزیین پسته ۲ قاشق سوپخوری، خرد شده خامه زده شده ۲ پیمانه شکر یک‌دوم پیمانه آب یک‌چهارم پیمانه زرده تخم‌مرغ ۳ عدد شکلات آب شده ۱۵۰ گرم طرز تهیه: بستنی وانیلی و ۲ قاشق سوپخوری پودر پسته

طرز تهیه اسکن شکلات و فندق مخصوص عید

طرز تهیه اسکن شکلات و فندق مخصوص عید

طرز تهیه اسکن شکلات و فندق مواد لازم برای هشت برش آرد: یک و نیم پیمانه شکر: چهار قاشق سوپخوری نمک: یک پینچ کره سرد خرد شده: ۶۰ گرم باترمیک: ۳/۴ پیمانه جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری پودرکاکائو الک شده: نصف پیمانه شکلات چیپسی: ۱/۳ پیمانه فندق تست و خرد شده: ۱/۳ پیمانه بیکینگ پودر:

روش پخت باقلوای چیلی مخصوص عید

روش پخت باقلوای چیلی مخصوص عید

    طرز تهیه باقلوای چیلی,ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه‌ای گود به جوش می‌آوریم تا یکدست شده و قوام بیایند. برای اینکه شربت شکرک نزند در اواخر پخت به آن گلوکز اضافه می‌کنیم. در آخر پودر هل را به شربت اضافه کرده و آن را از روی حرارت برمی‌داریم. مواد لازم:   خمیر

طرز تهیه مگشت پلو

طرز تهیه مگشت پلو

آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 2 ساعت مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه مواد اولیه : برای 4 نفر لوبیا چشم بلبلی (اختیاری) نصف پیمانه تن ماهی 1قوطی پیاز 2عدد گرد لیمو 1قاشق مرباخوری برنج 2لیوان رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری گردو (خرد شده) نصف استكان كشمش (پلویی) 1استكان سبزی (شوید یا سبزی ماهی)

طرز تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین

طرز تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین

آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه مواد اولیه : برای 8 نفر سیب زمینی شیرین 1 کیلو و 360 گرم کره 55 گرم (خرد و نرم شده) خامه 80 گرم (پر چرب) نمک 1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/4 قاشق

طرز تهیه اسنک بادمجان

طرز تهیه اسنک بادمجان

طرز تهیه اسنک بادمجان آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه مواد اولیه : برای 10 نفر بادمجان (ریز و قلمی) 10عدد پنیر پیتزا 250گرم پنیر سفید 250گرم جعفری (اختیاری) به میزان لازم نان تست 40عدد نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا بادنجان‌ها