کد خبر : 10382
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 شهریور 1393 - 21:17

دسر باواریا ، دسری پرطرفدار و خوشمزه /دسر

دسر باواریا ، دسری پرطرفدار و خوشمزه /دسر

باواریا یکی از دسرهای پرطرفدار و خوشمزه است که در بسیاری از رستوران های جهان سرو می شود. طرز تهیه آن نسبتا ساده است و از نظر طعم با دسرهای معروفی مثل کرم کارامل برابری می کند. با کمی دقت و حوصله می توانید دسر باواریا را آماده کرده و از خوردن آن در کنار

باواریا یکی از دسرهای پرطرفدار و خوشمزه است که در بسیاری از رستوران های جهان سرو می شود. طرز تهیه آن نسبتا ساده است و از نظر طعم با دسرهای معروفی مثل کرم کارامل برابری می کند. با کمی دقت و حوصله می توانید دسر باواریا را آماده کرده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

دسر باواریا

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا 4 ورق

آب 3/1 پیمانه

زرده تخم مرغ 4 عدد

شکر 4/3 پیمانه

شیر 2 و 2/1 پیمانه

وانیل 4/1 پیمانه

نمک 8/1  قاشق چایخوری

خامه 1 و 4/1 پیمانه

طرز تهيه:

ژلاتین را با آب مخلوط نموده و روی بخار قرار دهید تا بصورت محلول درآید زرده ها را بزنید تا روشن شود سپس شکر را بتدریج اضافه کنید و بزدن ادامه دهید تا غلیظ و کشدار شده شیرجوشیده شده با وانیل را به مایه زرده های زده شده بیفزائید و با اندکی نمک روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید، قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید، محلول ژلاتین را به مایه کاستارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید و بگذارید تا سرد شود سپس با خامه فرم گرفته مخلوط نمائید و در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد سپس بروی ظرف زیبائی برگردانید و با میوه تازه وخامه تزئین کنید.

READ
طرز تهيه مارشمالو خانگی خوشمزه

باواریای نسکافه:

مانند دستور فوق عمل نمائید و قبل از طبخ ، 2 قاشق سوپ خوری پودر نسکافه را به مایه اضافه کنید و طبق دستور بالا بپزید و هنگام سرو روی آنرا با خلال بادام تست شده بپوشانید

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *