آشنایی با روش تهیه پاولووا؛ دسر مخصوص/دسر

آشنایی با روش تهیه پاولووا؛ دسر مخصوص/دسر

  “پاولووا” به دسری گفته می‌‌شود که از مرنگ، خامه وانواع میوه‌ها تهیه شده است .دو کشور نیوزلند و استرالیا به عنوان خاستگاه این دسر شناخته می‌شوند. ولی اهالی هر دو کشور متفقاً براین باورند که اسم این دسر از هنرمند سرشناس روس«آناپاولووا »گرفته شده است. مواد لازم برای پاولووا: سفیده تخم‌مرغ: 4 عدد شکر:

سوپ‌های گرم برای هوای سرد /آشپزی

سوپ‌های گرم برای هوای سرد /آشپزی

در این روزهای که هوا کمی سرد شده است، سوپ بهترین گزینه برای شام به شمار می رود. به همین منظور انواع و اقسام سوپ ها رابرایتان انتخاب کرده ایم که به طور متنوع برای اعضای خانواده تهیه و سرو کنید. سوپ میگو با سس لیمو-کنجد •    تعداد: 6 نفر •    زمان تهیه و پخت:

آموزش انواع کتلت /آشپزی

آموزش انواع کتلت /آشپزی

کتلت و شامی جزو غذاهای بسیار خوشمزه هستند که بیشتر ایرانی ها آن را دوست دارند. کتلت گوشت چرخ‌کرده با سیب‌زمینی سرخ کرده و سبزی خوردن یا سالاد شیرازی، جزو غذاهای بسیار لذیذ هستند که وقتی مادرها آن را درست می کنند، طعم و مزه خاصی دارد و آدم از خوردن آنها سیر نمی شود.

این کتلت ها را تا به حال نخورده اید/آشپزی

این کتلت ها را تا به حال نخورده اید/آشپزی

کتلت و شامی جزو غذاهای بسیار خوشمزه هستند که بیشتر ایرانی ها آن را دوست دارند. کتلت گوشت چرخ‌کرده با سیب‌زمینی سرخ کرده و سبزی خوردن یا سالاد شیرازی، جزو غذاهای بسیار لذیذ هستند که وقتی مادرها آن را درست می کنند، طعم و مزه خاصی دارد و آدم از خوردن آنها سیر نمی شود.

کیک صبحانه جدید با ارده /شیزینی

کیک صبحانه جدید با ارده /شیزینی

طرز تهیه : بیسکویت را  در غذاساز ریخته پودر میکنیم و کره را اضافه میکنیم با دور آرام میزنیم بعد  ارده مان را میریزیم من از حلوا ارده استفاده کردم. مواد را از غذاساز خارج میکنیم داخل یک کاسه نسبتا بزرگ میریزیم خامه و گردو اضافه میکنیم مرتبا هم میزنیم تا حالت خمیری دربیاید، در قالب

غذاهایی با طعم و بوی انار /آشپزی

غذاهایی با طعم و بوی انار /آشپزی

فصل انار است و با این میوه بهشتی انواع غذاهای خوشمزه می توان درست کرد. ما در این مطلب چند دستور متنوع برایتان نوشته ایم. مرغ شکم پر با دانه انار مواد لازم •    200 گرم پیاز خرد شده •    250 گرم انار ترش دانه شده •    300 گرم بادمجان پوست گرفته و سرخ شده

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی/آشپزی

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی/آشپزی

  کدو حلوایی نماد پاییز است. حالا هم که پاییز آمده و در هر سبزی فروشی می توان انواع آن را پیدا کرد. خیلی ها طعم نیمه‌شیرین کدوحلوایی را دوست ندارند. اما در این مطلب 3 قسمتی انواع غذا و شیرینی به شما آموزش داده‌ایم که ماده اصلی آنها کدوحلوایی است و حتما آنها را

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی /آشپزی

آشپزی در پاییز با کدوحلوایی /آشپزی

کدو حلوایی نماد پاییز است. حالا هم که پاییز آمده و در هر سبزی فروشی می توان انواع آن را پیدا کرد. خیلی ها طعم نیمه‌شیرین کدوحلوایی را دوست ندارند. اما در این مطلب 3 قسمتی انواع غذا و شیرینی به شما آموزش داده‌ایم که ماده اصلی آنها کدوحلوایی است و حتما آنها را دوست

طرز پخت آش کشکبا/غذای محلی

طرز پخت آش کشکبا/غذای محلی

طرز پخت آش کشکبا را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم.. این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است. مواد لازم: اسفناج یا برگ چغندر ۱ کیلوگرم گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد) پیاز سرخ شده ۲

آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر/آشپزی

آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر/آشپزی

آموزش تهیه پیتزا در مدت کوتاه و سریع بدون فر مواد لازم برای تهیه پیتزا​ : پنیر پیتزا رنده‌ شده ؛ ۱۰۰گرم پنیر چدار ؛ ۳۰ گرم خمیر نان باگت ؛ به اندازه یک نان کنسرو لوبیا چیتی و قارچ که سس آن کشیده شده باشد ؛ یک قوطی سس کچاب فلفلی تند ؛ ۶