آموزش پخت سوپ سیر/آشپزی

چاپ صفحه

 

سوپ سیر

 

سوپ سیر

 

اب مرغ 4 لیوان  .  سیر 10 عدد  .  کره 25 گرم  .  پیاز 1 عدد  . روغن 1 قاشق غذاخوری

ارد 3 قاشق غذاخوری . سرکه 1 قاشق غذاخوری . زرده تخم مرغ 2 عدد . نمک مقدار لازم

 

طرز تهیه : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود ، سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.

 

پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.

 

پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد ، سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید.

 

نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد.

 

استفاده از تزئیناتی مانند نعناع داغ و … سلیقه ای میباشد و اجباری در مصرف نیست.

منبع:ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش پتاژ لبو و لوبیا سفید/آشپزی
Next post طرز تهیه پتاژ برنج/آشپزی