آموزش پخت سوپ سیر/آشپزی

آموزش پخت سوپ سیر
سوپ سیر
اب مرغ 4 لیوان . سیر 10 عدد . کره 25 گرم . پیاز 1 عدد . روغن 1 قاشق غذاخوری
ارد 3 قاشق غذاخوری . سرکه 1 قاشق غذاخوری . زرده تخم مرغ 2 عدد . نمک مقدار لازم
طرز تهیه : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود ، سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.
پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.
پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد ، سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید.
نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد.
استفاده از تزئیناتی مانند نعناع داغ و … سلیقه ای میباشد و اجباری در مصرف نیست.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع سوپ ، آموزش سوپ ، آموزش سوپ سیر ، ایرانی ، تهیه » سوپ سیر ، دستور تهیه ، دستور تهیه سوپ سیر ، روش پخت سوپ سیر ، سوپ ، سوپ سیر ، سوپسیر ، طرز تهیه سوپ سیر ، غذا ، گل بانو ، مواد اولیه سوپ سیر ، نحوه پخت سوپ سیر ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0