آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب زمینی/آشپزی
آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب زمینی مواد اولیه : خمیر هزارلا یک بسته (۵۰۰ گرم) سیب زمینی پخته و خردشده ۵۰۰ گرم ژامبون خردشده ۲۰۰ گرم خیارشور خردشده ۱۵۰ گرم کاهو خردشده یک عدد سس مایونز سه قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم
آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب زمینی
مواد اولیه :
خمیر هزارلا | یک بسته (۵۰۰ گرم) |
سیب زمینی پخته و خردشده | ۵۰۰ گرم |
ژامبون خردشده | ۲۰۰ گرم |
خیارشور خردشده | ۱۵۰ گرم |
کاهو خردشده | یک عدد |
سس مایونز | سه قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
برای درست کردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتیمتر روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش میزنیم. سپس قالب قیف را چرب کرده و نوارهای خمیری را به دور قیف میپیچیم و روی را با قلممو زرده تخممرغ میمالیم و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم.
پس از پخته شدن، قیفها را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن نوارها را از قیف جدا میکنیم. سیبزمینی کاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط کرده سس را اضافه کرده و نمک و فلفل میزنیم. سپس درون قیفها را با مواد پر و سرو میکنیم.
نکته:
میتوانید خمیر هزارلا و قالبهای قیف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
منبع:پارس ناز
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش قیف ژامبون با سیب زمینی ، دستور پخت قیف ژامبون با سیب زمینی ، دستور تهیه قیف ژامبون با سیب زمینی ، ذرست کردن قیف ژامبون با سیب زمینی ، روش پخت قیف ژامبون با سیب زمینی ، روش تهیه قیف ژامبون با سیب زمینی ، طرز تهیه قیف ژامبون با سیب زمینی ، غذا ، قیف ژامبون با سیب زمینی ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0