کد خبر : 192
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 13 تیر 1392 - 23:25

خورش مرغ ترش

خورش مرغ ترش

مواد لازم: مرغ =یک تکه برای هر نفر پیاز رنده شده = یک عدد سیر رنده شده = ۲ حبه برای هر یک نفر سبزی = یک لیوان برای هر نفر شامل جعفری و گشنیز و شوید، برگ چغندر یا اسفناج و تره ی خورد شده لپه = دو قاشق برای هر نفر آب نارنج

مواد لازم:
مرغ =یک تکه برای هر نفر
پیاز رنده شده = یک عدد
سیر رنده شده = ۲ حبه برای هر یک نفر
سبزی = یک لیوان برای هر نفر شامل جعفری و گشنیز و شوید، برگ چغندر یا اسفناج و تره ی خورد شده
لپه = دو قاشق برای هر نفر
آب نارنج یا آبغوره = یک پیمانه
تخم مرغ= دو عدد
روغن،نمک، فلفل سیاه
طرز تهیه:
لپه را جداگانه بپذید چون همانطور که میدانید زمان پخت حبوبات معمولا متفاوت است ممکن است گاهی زودتر بپزند گاهی دیرتر- وقتی لپه پخت آنرا کنار بگذارید.

ابتدا سبزی ها را با سبزی خورد کن کاملا خرد کنید.

کمی روغن توی قابلمه داغ کنید و مرغ ها را توی آن تفت دهید تا طلایی بشوند و بعد مرغ تفت داده را کنار بگذارید.

پیاز رنده شده را توی همان روغن تفت دهید و کمی که رنگش برگشت سبزی و سیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت دهید.

مرغ را اضافه کنید و روی شعله گاز را کم کنید برای مدت نیم ساعت بپزد. بعد نمک و فلفل و آب نارنج را به آن اضافه کنید. و لپه را که قبلا پخته ایم به آن اضافه میکنیم ۵ دقیقه میگذاریم این مواد با هم طبخ شوند تا به خورد هم بروند.

READ
آموزش تصویری تزیین خیار و خیار شور به شکل گل رز/سفره آرایی

تخم مرغها جداگانه در کاسه بزنید و روی خورشت بریزید و بگذارید خورشت چند جوش بزند تا مغز تخم مرغها بپزد. درب قابلمه را باز بگذارید و خورش که چند جوش زد و به روغن افتاد، آماده است.

این غذا را میتوانید با برنج نوش جان کنید که بسیار مفید و رژیمی و حاوی تمامی گروه ویتامین ها میباشد.
نکته:اگر در ایران زندگی میکنید چون معمولا لپه در ایران کمی دیر پز است، یک ساعت قبل از شروع پخت غذا لپه را بگذارید تا خیس بخورد.

اگر به غذاهای ترش حساسید نصف پیمانه آب و نصف پیمانه آب نارنج استفاده کنید.

برچسب ها : ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *