کد خبر : 4316
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 18:35
آموزش آش انار/ آشپزی
مواد لازم مقدار 1 سبزی آش ١ کیلو 2 گوشت چرخ شده ۵٠٠ گرم 3 پیاز ٢ عدد 4 لپه ٣ قاشق سوپخوری 5 انار ٣ عدد بزرگ 6 برنج ١ پیمانه 7 نمک وفلفل به مقدارلازم 8 گلپر به مقدارلازم 9 زردچوبه ١ قاشق غذاخوری روش پخت سبزی
مواد لازم | مقدار | |
1 | سبزی آش | ١ کیلو |
2 | گوشت چرخ شده | ۵٠٠ گرم |
3 | پیاز | ٢ عدد |
4 | لپه | ٣ قاشق سوپخوری |
5 | انار | ٣ عدد بزرگ |
6 | برنج | ١ پیمانه |
7 | نمک وفلفل | به مقدارلازم |
8 | گلپر | به مقدارلازم |
9 | زردچوبه | ١ قاشق غذاخوری |
روش پخت
- سبزی را پاک کرده، شسته و خرد نموده و با ٣ لیوان آب می گذاریم تا بپزد سپس گوشت را به صورت کوفته های ریز درآورده در آش می ریزیم. دراین مرحله برنج را به آش می افزاییم ١ عدد پیاز دیگر را با روغن، نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کرده و به آش می افزاییم آب انارها را گرفته و در آش می ریزیم لپه را نیز که قبلا خوب خیس کرده و پخته به آش می افزاییم پس از پخت آش گلپر را به آن اضافه می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آش ، آش انار ، آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت آش انار ، آموزش پخت انواع آش ، آموزش درست کردن آش انار ، ایرانی ، تهیه آش انار ، دستور پخت آش انار ، روش پخت آش انار ، روش تهیه آش انار ، سایت پنجاه چهل ، طرز پخت آش انار ، طرز تهیه آش ، طرز تهیه آش انار ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه آش انار ، نحوه پخت آش انار ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0