طرزتهیه بادمجون شکم پر /آشپزی
مواد لازم : بادمجان ۶ عدد متوسط پیاز ۲ عدد متوسط فلفل ریز ۲-۳ عدد سیر ۲- ۳ حبه گوجه فرنگی ۲ عدد گوشت گوساله ۲۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم نمک – فلفل قرمز- فلفل سیاه رب ۱ ق غ روغن مایع برای سرخ کردن برای روی بادمجون ها برش های گوجه و فلفل طرز
مواد لازم :
بادمجان ۶ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل ریز ۲-۳ عدد
سیر ۲- ۳ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
گوشت گوساله ۲۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
نمک – فلفل قرمز- فلفل سیاه
رب ۱ ق غ
روغن مایع برای سرخ کردن
برای روی بادمجون ها برش های گوجه و فلفل
طرز تهیه :
۱ : بادمجونهارو پوست گرفته به مدت ۱ ساعت تو اب میگذاریم تا تلخیش گرفته بشه .
۲ : پیاز -سیر -و فلفل های ریز خرد شده را همراه با گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم . (تا زمانی که گوشت اب خودشو پس بده و دوباره اب گوشت کشیده بشه )
۳ : پوست گوجه فرنگی ها رو گرفته و نگینی خرد میکنیم و داخل گوشت میریزم و کمی دیگه سرخ میکنیم .
۴ : اب گو جه ها که کشیده شد نمک و ادویه ها و جعفری های ریز خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم .
۵ : بادمجون ها را ابکش کرده شسته و خشک میکنیم بعد همه جاش رو سرخ میکنیم .
۶ : بادمجونهای سرخ شده روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافیش کشیده بشه .
۷ : در ظرف چیده و شکم بادمجون را باز کرده و از مواد میانی پرش میکنیم .
۸ : روی هر بادمجون یک برش از گوجه و فلفل میزاریم .
۹ : رب را با یکی دو قاشق اب مخلوط کرده و روی بادمجونا میریزیم و در فر میپزیم تا بادمجونا نرم بشن .
گوارای وجود
منبع:1001لذت
برچسب ها :آپزی ، آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش بادمجون شکم پر ، بادمجون ، بادمجون شکم پر ، پخت بادمجون شکم پر ، تهیه بادمجون شکم پر ، دستور پخت بادمجون شکم پر ، دستور تهیه بادمجون شکم پر ، روش تهیه بادمجون شکم پر ، طرز تهیه بادمجون شکم پر ، غذاهای شکم پر ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0