-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
مواد لازم برای مارشمالو خانگی
-
- شکر ۳ لیوان
- پودر ژله ۱ بسته
- پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
- آب سرد ۱/۲ لیوان
- آب جوش ۲ و ۱/۲ لیوان
- آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل چند قطره
مارشمالو خانگی
طرز تهیه : ابتدا پودر ژله را داخل ظرفی بریزید و ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید ( میتوانید بسته به رنگی که میخواهید از پودر ژله بی رنگ یا پودر ژله رنگی استفاده کنید ) ، هم بزنید تا پودر ژله حل شده و شفاف شود.
ظرف ژله را روی حرارت بخار آب قرار دهید ( روش بن ماری ) ، پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و به ظرف ژله اضافه نمایید ، هم بزنید تا ژلاتین حل شده و مخلوط شفاف شود.
۱ و نیم لیوان آب جوش و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود ، مخلوط ژله و ژلاتین را به شکر حل شده اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.
پس از اینکه مایه مارشمالو کمی خنک شد داخل کاسه بزرگی بریزید و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید ( حجم مواد پس از هم زدن ۴ برابر خواهد شد ) ، برای رسیدن به نتیجه دلخواه ۲۰ – ۳۰ دقیقه زمان لازم است.
در شروع هم زدن مایه مارشمالو شفاف و ساده است اما به مرور با هم زدن شکل خود را پیدا خواهد کرد ، پس از آماده شدن مارشمالو میتوانید وانیل و آبلیمو را اضافه کنید.
داخل قالب را کمی چرب کنید سپس مارشمالو را به ضخامت ۱ – ۲ سانتیمتر داخل ظرف بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید ، پس از این مدت زمان از قالب خارج کنید و قالب بزنید و در پودر قند بغلطانید.
نکته ها : مارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ( نیازی به قرار دادن در یخچال نیست ) ، مارشمالو را میتوانید تا ۱ ماه در یخچال نگهداری کنید.
منبع :ايران كوك
پنجره اخبار
- طرز تهیه ژله شکریهای نوستالژیک
- طرز تهیه کلوچه اسپریتز
- دسر ژله ای بسیار زیبا و خوشمزه ابرو باد
- طرز تهیه شیرینی شانسی برای روزپدر
- طرز تهیه شیرینی اسنو بال
- آموزش دسر گلدونی شیک و خوشمزه /شیرینی
- طرز تهیه ۶ نوع دسر و غذا برای ۶ روز/آشپزی
- طرزتهیه مالاکوف/شیرینی مخصوص عید
- طرز تهیه شیرینی شکری / شیرینی مخصوص عید
- طرز تهیه سالاد مخصوص شب یلدا ، /دسر