آموزش پخت آجیل پلو زعفرانی/آشپزی
آموزش پخت آجیل پلو زعفرانی غذای مخصوص چهار شنبه سوری
مواد لازم :
برنج 4 پیمانه
زرشک 1/3 پیمانه
خلال پرتقال و نارنگی شیرین شده نصف پیمانه
زعفران دم کرده کمی
خلال پسته کمی
خلال بادام کمی
گردو خرد شده 1/3 پیمانه
کشمش 1/3 پیمانه
برنج رو که دم کرده و آماده کردیم و توی دیس کشیدیم، قالب گل، روی برنج میذاریم ، و زرشک و خلال بادام و تکه های ریز گردو توی قالب میریزیم و کمی فشارشون میدیم تا تکون نخورن. دور گلها رو با خلال پسته، برگ شکل بدین . دورتادور برنج رو خلال نارنگی شیرین شده و کشمش بریزین . وسط گلها رو یه تکه مربای پوست پرتقال (شکل ستاره) بذارین و سپس با برنج زعفرانی تزیین کنین .تهیه و عکس از نیایش
نکات :
از قبل زرشک و کشمش را شسته و کمی تفت میدیم . زرشک را با کمی شکر مخلوط میکنیم . خلال ها را هم تفت میدیم .
منبع:سفره خونه
برچسب ها :آجیل پلو ، آجیل پلو زعفرانی ، آشپزی ، آموزش آجیل پلو زعفرانی ، آموزش آشپزی ، آنواع پلو ، پخت آجیل پلو زعفرانی ، پلو ، دستور پخت آجیل پلو زعفرانی ، رو ش پخت آجیل پلو زعفرانی ، غذا ، غذای مخصوص چها شنبه سوری ، گل بانو ، مواد اولیه آجیل پلو زعفرانی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0