کد خبر : 7983
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 خرداد 1393 - 18:36

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

طرز تهیه  غذای سلمون کروت/آشپزی

واد لازم پوره تره فرنگی: تره فرنگی                                                      60 گرم پیاز                                                               50 گرم نمک و فلفل                                                    به مقدار لازم عصاره مرغ                                                     

واد لازم پوره تره فرنگی:
تره فرنگی                                                      60 گرم
پیاز                                                               50 گرم
نمک و فلفل                                                    به مقدار لازم
عصاره مرغ                                                      یک فنجان
خامه                                                              30 گرم

مواد لازم سس غذا:
عصاره مرغ                                                      یک فنجان
نمک و فلفل                                                    به مقدار لازم
خامه                                                             30 گرم
زعفران                                                          به مقدار لازم
چایوز (پیاز کوهی)                                           30 گرم

مواد لازم غذای اصلی:
فیله سالمون (ماهی قزل آلای صورتی)                250 گرم
کره آب شده                                                    100 گرم
پوره تره فرنگی                                                 یک قاشق غذاخوری
خمیر فیگو                                                       2 ورق
کنجد                                                             10 گرم
اسفناج                                                          15 گرم

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

طرز تهیه:
تره فرنگی و پیاز خردشده را در ماهی تابه با کره تفت می دهیم. عصاره مرغ را به آن اضافه می کنیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا دو سوم آن تبخیر شود. در این موقع خامه را به آن اضافه کرده و تا حدی که سفت شود آن را روی حرارت نگه می داریم. سپس آن را در ماشین هم زن، ریخته و تا حدی آن را هم می زنیم که تبدیل به پوره شود. سپس از صافی رد می کنیم تا صاف و تکه های اضافه آن گرفته شود.

READ
بیو گرافی حدیثه تهرانی به همراه مصاحبه /هنر

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

فیله سالمون را از وسط برش داده و پوره را درون آن ریخته

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

و روی آن با کره و نمک و فلفل آغشته می کنیم.

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

خمیر فیلو را نیز به کره آغشته کرده

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

و فیله سالمون را طوری روی آن قرار می دهیم (طوری که 2 سانت از بالا و کناره ها فاصله داشته باشد.) سالمون را رول می کنیم.

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

حرارت فر را به 200 درجه رسانده رول ها را برای 12-15 دقیقه در آن قرار می دهیم تا مغز پخت شده و خمیر آن قهوه ای شود.

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی
برای تهیه سس نیز باید عصاره مرغ و زعفران در ماهی تابه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا نصف آن تبخیر شود.

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

خامه را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم دوباره نصف آن روی حرارت تبخیر می شود.

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

سپس اسفناج ها را در یک ماهی تابه دیگر با یک قاشق چای خوری کره و یک قاشق آب به مدت 30 ثانیه روی حرارت قرار می دهیم. اسفناج ها باید کمی از حالت اولیه خود خارج شوند. سپس آب آن را با دستمال گرفته و برای تزئین غذا آماده می کنیم.

 

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی
کره را آب می کنیم با این کار مواد اضافی آن کف ظرف می ماند و باید از روی آن استفاده می کنیم تا طعم و رنگ خوبی به غذا بدهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *