طرز تهیه املت پیتزای سوسیس و سیب زمینی
برای درست کردن این غذا نیاز دارید به: سیب زمینی متوسط 2 عدد آبپز پنیر تست 5 ورق تخم مرغ 4 عدد سوسیس یا کوکتل 300 گرم روغن به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم خوب درست کردنش خیلی ساده ست اما ممکنه دوستانی باشند که بازم براشون سوال باشه و
برای درست کردن این غذا نیاز دارید به:
سیب زمینی متوسط 2 عدد آبپز
پنیر تست 5 ورق
تخم مرغ 4 عدد
سوسیس یا کوکتل 300 گرم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
خوب درست کردنش خیلی ساده ست اما ممکنه دوستانی باشند که بازم براشون سوال باشه و منم با همین پیش فرض نکات این غذا رو براتون می گم
در درجه اول نکته ای که این غذا داره اینه که شما باید سیب زمینی تون رو آبپز کنید اما له و خرد نشه و بعد بگذارید کاملا خنک بشه این خیلی مهمه چون داغ باشه خوب برش نمیخوره و خرد می شه.
در ضمن میتونید کلا از سیب زمینی خام حلقه حلقه شده استفاده کنید و دو طرفش رو سرخ کنید و بعد توی این غذا استفاده کنید.
من برای غذای شب سیب زمینی ابپز کرده بودم و کلی ام کار عید داشتم و وقت ناهار که شد دو تا از سیب زمینی ها رو کش رفتم و باهاش این املت رو درست کردم.
خوب نکته بعدی اینه که کوکتل هاتون رو به شکل و سایز دلخواه خرد کنید و سرخ کنید.
میتونید از مرغ یا چرخکرده و تن ماهی هم برای این غذا استفاده کنید.
حالا یک کاسه بردارید و تخم مرغهاتون رو توش بشکنید و حتما اون قسمت سفیده زائد رو در کنار زرده بردارید تا غذاها و شیرینی ها تون بوی بد نده.
و تخم مرغهاتون رو به همراه نمک و فلفل کمی با چنگال بزنید
حالا توی یک تابه نچسب خوب سیب زمینی هاتون رو که آبپز و خنک شده و برش زدید رو بچینید و با کمی روغن یک طرفش رو کمی سرخ کنید
و همینکه برش گردوندید سوسیس های سرخ شده رو روی سیب زمینی ها بچینید
و مایع تخم مرغ رو روشون بریزید.
سعی کنید مایع بطور یکنواخت همه جای تابه پخش بشه و سطح یکدستی داشته باشید
حالا حرارت رو خیلی کم کنید و در تابه رو ببندید.
بعد از یک دقیقه در تابه رو بردارید و پنیر هاتون رو روی تخم مرغهای نیم بند شده بچینید
و اگه دیدید که ته غذا داره میسوزه ولی تخم مرغها هنوز بسته نشدند بدونید که حرارت زیرش زیاده. کمترش کنید و از کنار تابه خیلی آروم یک قاشق آب رو به ته تابه اضافه کنید حواستون باشه یک قاشق نه بیشتر.
و روی غذا هم نریزید از لبه تابه طوری بریزید که بره زیر غذا و دوباره درش رو ببندید تا پنیر اب بشه و تخم مرغها ببنده.
اگه حرارتون ملایم باشه اصلا نیازی به اضافه کردن آب نیست.
آب زیاد بریزید غذاتون انسجام پیدا نمی کنه و برش نمیخوره.
حالا یک دیس گرد سایز تابه تون بردارید و خیلی اروم املت پیتزای خوشگلتون رو سر بدید توی دیس
با سس کچاپ و فلفل نوش جان کنید.
این غذا به راحتی مثل پیتزا برش میخوره و میتونید با نون یا خالی در کنار یک ظرف بزرگ سالاد سروش کنید.
امیدوارم از این غذای ساده در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
اینم یک نمای نزدیک و هوس انگیز:
دوستان گلم میتونید با پنیر موتزارلا یا همون پنیر پیتزا هم درستش کنید. اینم داغ از تنور در اومده شام امشب ما:
منبع :دنیای شیرین آشپزی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش املت پیتزای سوسیس و سیب زمینی ، درست کردن املت پیتزای سوسیس و سیب زمینی ، دستور تهیه املت پیتزای سوسیس و سیب زمینی ، روش تهیه املت پیتزای سوسیس و سیب زمینی ، طرزتهیه املت پیتزای سوسیس و سیب زمینی ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0