آموزش شیرینی گردو روسی
مواد لازم
-
۱۰۰ گرم کره
-
۴ قاشق غذاخوری پودر قند
-
۵ قاشق غذاخوری ماست
-
۲ عدد زرده تخم مرغ
-
وانیل کمی
-
۲ لیوان آرد
-
۱ قاشق غذاخوری پکینگ پودر
مراحل
-
کره آب شده را با پودر قند میزنیم. زرده ها را یکی یکی با وانیل اضافه کرده می زنیم تا بوی خامی زرده گرفته شود.
-
ماست هم اضافه کرده در آخر آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده تا خمیر بدست نچسبد. دو ساعت استراحت داده و به اندازه فندق خمیر را تقسیم بندی می کنیم.
-
کفگیر مخصوص را روی گاز گذاشته تا کمی گرم شود. داخل حفره ها را با خمیر پر می کنیم روی گاز دو سه دقیقه گذاشته تا بپزد.
-
داخل گردو ها را با انواع کرم خامه حلوا پر کرده و دو قسمت را به هم می چسبانیم..