طرز تهیه قطایف/شیرینی مخصوص ماه رمضان
این شیرینی در ماه رمضان در کشورهای عربی بسیار طرفدار داشته و در ترکیه به نام (تاش کاداییف) معروف است. میتوانید مواد میانی این شیرینی را به دلخواه تغییر دهید و از کرم پاتیسیر یا انواع پنیر، گوشت و سبزیجات برای پرکردن قطایف استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه خمیر قطایف: آرد 1 و یک
این شیرینی در ماه رمضان در کشورهای عربی بسیار طرفدار داشته و در ترکیه به نام (تاش کاداییف) معروف است.
میتوانید مواد میانی این شیرینی را به دلخواه تغییر دهید و از کرم پاتیسیر یا انواع پنیر، گوشت و سبزیجات برای پرکردن قطایف استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر قطایف:
آرد 1 و یک دوم پیمانه
مایه خمیر سه چهارم قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
آب گرم 1 و یک دوم پیمانه
نمک یک پنسه
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
مواد میانی قطایف:
شکر 4 قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
گردوی خردشده 220 گرم
مواد لازم برای تهیه شربت قطایف:
شکر 2 و یک دوم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
آب 1 و یک دوم پیمانه
هل 3 عدد
دارچین 3 شاخه
آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
* مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر و شکر در آب حل شود.
* آرد و نمک را الک کنید و در کاسه ای بریزید. میان آرد را گود کنید و یک پیمانه آب و مخلوط مایه خمیر را در مرکز آن بریزید. سپس به آرامی آنها را مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً صاف و یکدست شود. روی خمیر را یک ساعت بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید.
* در یک تابه نچسب، مقداری روغن گرم کنید و حدود یک و یک دوم قاشق سوپخوری از مواد را به شکل دایره بریزید (حدوداً به قطر 7 سانتی متر). سپس صبر کنید تا زیر آن کمی طلایی شود و روی آن حبابهایی به وجود آید. اگر مخلوط سفت بود آب باقیمانده را به خمیر اضافه کنید. تمام خمیر را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید دقت داشته باشید که تنها یک سمت خمیر در روغن سرخ میشود.
* قطایف آماده را در بشقابی بچینید و روی آن را بپوشانید. در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید.
طرز تهیه مواد میانی قطایف:
تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و یک قاشق سوپخوری از آن را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر قرار دهید. لبه خمیر را مانند قطاب روی هم آورید و با انگشت فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبند. سپس قطایف را در روغن فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
قطایف داغ را در شربت ولرم بیندازید و آن را داغ یا سرد سرو کنید.
طرز تهیه شربت:
مواد شربت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، حدود پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید تا قوام بیاید. سپس مواد را از روی حرارت کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
منبع:تبیان
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش شیرینی پزی ، اموزش شیرینی عربی ، تزیین سفره افطار ، تزیین سفره افطار با شیرینی قطایف ، خارجی ، دستور پخت شیرینی قطایف ، دستور تهیه شیرینی قطایف ، روش پخت شیرینی قطایف ، روش تهیه شیرینی قطایف ، شیرین یعربی ، شیرینی ، شیرینی عربی ، شیرینی قطایف ، شیرینی مخصوص ماه رمضان ، طرز تهیه شیرینی قطایف ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه تهیه شیرینی قطایف ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0