کد خبر : 6573
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 فروردین 1393 - 22:34

طرز تهیه باقلواى پاكستانى/شیرینی

طرز تهیه باقلواى پاكستانى/شیرینی

  طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو آماده سازی : 90 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :    ورمیشل پاکستانی  200 گرم  روغن مایع  50 گرم  شیر عسلی 200 گرم  خردهاى نگينى پسته و گردو روی هم 200 گرم  پودر هل و دارچین

 

باقلواى پاكستانى,تهیه باقلوای پاکستانی

طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو
آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :

 

 ورمیشل پاکستانی  200 گرم
 روغن مایع  50 گرم
 شیر عسلی 200 گرم
 خردهاى نگينى پسته و گردو روی هم 200 گرم
 پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چای خوری
 گلاب 50 میلی لیتر
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
کره 30 گرم

طرز تهیه باقلواى پاكستانى :
ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم … كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .

باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى

 

 

ورمیشل,ورمیشل پاکستانی

مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی
وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن …

 

باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى

باقلوای پاکستانی

 

باقلواى پاكستانى, پخت باقلواى پاكستانى

منبع:بیتوته

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *