کد خبر : 15000
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 29 دی 1394 - 23:50

طرز تهیه گالت سن میشل شیرینی فرانسوی

طرز تهیه گالت سن میشل شیرینی فرانسوی

 گالت سن میشل شیرینی فرانسوی در اوایل قرن ۲۰ یک شیرینی پز معروف فرانسوی به نام”ژوزف گرولیه” اقدام به تولید نوعی بیسکویت طلایی رنگ کرد و به دلیل مکانی که در آنجا زندگی می کرد نام سن میشل را برای شیرینی های خود انتخاب کرد. در سال ۱۹۰۵ همسر او ” کنستانس” تصمیم گرفت شیرینی

 گالت سن میشل شیرینی فرانسوی در اوایل قرن ۲۰ یک شیرینی پز معروف فرانسوی به نام”ژوزف گرولیه” اقدام به تولید نوعی بیسکویت طلایی رنگ کرد و به دلیل مکانی که در آنجا زندگی می کرد نام سن میشل را برای شیرینی های خود انتخاب کرد. در سال ۱۹۰۵ همسر او ” کنستانس” تصمیم گرفت شیرینی هایسن میشل را به زنان ثروتمند پاریسی که برای تعطیلات به آنجا می آمدند بفروشد و این کار موفقیت بزرگی برای آنها به همراه آورد از این رو در سال ۱۹۱۹ تهیه این شیرینی گسترش یافته و شکل صنعتی به خود گرفت. امروزه سن میشل نام کارخانه ای صنعتی غذایی است که بیسکویت هایی به همین نام تولید می کند. گالت سن میشل شیرینی فرانسوی مواد لازم گالت سن میشل شیرینی فرانسوی ۳۰۰ گرم آرد ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ برای تزیین ۱۶۰ گرم شکر ۱۷۰ گرم کره نمکی کمی نمک رنده پوست یک عدد لیمو کمی دارچین طرز تهیه گالت سن میشل شیرینی فرانسوی کره را یک ساعت قبل از شروع آماده سازی از یخچال بیرون آورده تا کمی آب شود. آرد را اضافه کرده و وسط آن را گود کرده و تخم مرغ ها و شکر را اضافه کنید. تخم مرغ ها و شکر را با انگشتان خوب مخلوط کرده و سپس به تدریج آرد را اضافه کنید. کره آب شده را که به قطعات کوچک تقسیم کرده اید، نمک، رنده پوست لیمو ترش و دارچین را اضافه کنید. خمیر را خوب ورز دهید و از ان یک گلوله درست کنید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در جای خنک نگهداری کنید. خمیر به دست آمده اندکی چسبناک است اما به آن آرد اضافه نکنید تا بافت خود را از دست ندهد. خمیر را به قطر ۳ سانتی متر در بین دو کاغد روغنی باز کرده و در یخچال قرار دهید. فر را از قبل با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کرده، گالت سن میشل ها را قالب زده و بر روی یک کاغذ روغنی با کمی فاصله از یکدیگر قرار دهید روی گالت سن میشل ها را با قلم مو، زرده ی تخم مرغ بزنید و شکر را روی آن پخش کنید. به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه گالت ها را در فر قرار دهید و در این زمان مراقب باشید تا گالت ها به خوبی طلایی شوند

گالت سن میشل شیرینی فرانسوی

گالت سن میشل شیرینی فرانسوی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *