کد خبر : 16813
تاریخ انتشار : شنبه 10 فروردین 1398 - 15:25

آموزش شیرینی گردو روسی

آموزش شیرینی گردو روسی

مواد لازم ۱۵ نفر ۱۰۰ گرم کره ۴ قاشق غذاخوری پودر قند ۵ قاشق غذاخوری ماست ۲ عدد زرده تخم مرغ وانیل کمی ۲ لیوان آرد ۱ قاشق غذاخوری پکینگ پودر مراحل ۳۰ دقیقه کره آب شده را با پودر قند میزنیم. زرده ها را یکی یکی با وانیل اضافه کرده می زنیم تا بوی خامی زرده گرفته شود. ماست هم

مواد لازم

۱۵ نفر

  1. ۱۰۰ گرم کره
  2. ۴ قاشق غذاخوری پودر قند
  3. ۵ قاشق غذاخوری ماست
  4. ۲ عدد زرده تخم مرغ
  5. وانیل کمی
  6. ۲ لیوان آرد
  7. ۱ قاشق غذاخوری پکینگ پودر

مراحل

۳۰ دقیقه

  1. کره آب شده را با پودر قند میزنیم. زرده ها را یکی یکی با وانیل اضافه کرده می زنیم تا بوی خامی زرده گرفته شود.

  2. ماست هم اضافه کرده در آخر آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده تا خمیر بدست نچسبد. دو ساعت استراحت داده و به اندازه فندق خمیر را تقسیم بندی می کنیم.

  3. کفگیر مخصوص را روی گاز گذاشته تا کمی گرم شود. داخل حفره ها را با خمیر پر می کنیم روی گاز دو سه دقیقه گذاشته تا بپزد.

    مراحل دستور شیرینی گردو روسی عکس 3
  4. داخل گردو ها را با انواع کرم خامه حلوا پر کرده و دو قسمت را به هم می چسبانیم..

    مراحل دستور شیرینی گردو روسی عکس 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READ
علت خارش پوست بدن

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *