کد خبر : 7607
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1 خرداد 1393 - 15:52

طرز تهیه پارافه آیس کافی /دسر

طرز تهیه پارافه آیس کافی /دسر

پارافه دسری است که چند لایه بستنی را در یک لیوان بلند و باریک میریزند و همراه با مخلفات زیادی از میوه­‌ها که روی آن گذاشته میشود، سرو میکنند. اما پارافه «آیس­ کافی» به نوع اولیه پارافه­‌ها شباهت بیشتری دارد. این دسر، برای اولین بار در اواسط قرن ۱۹ تهیه شده است. پارافه­ها در شکل

پارافه دسری است که چند لایه بستنی را در یک لیوان بلند و باریک میریزند و همراه با مخلفات زیادی از میوه­‌ها که روی آن گذاشته میشود، سرو میکنند. اما پارافه «آیس­ کافی» به نوع اولیه پارافه­‌ها شباهت بیشتری دارد. این دسر، برای اولین بار در اواسط قرن ۱۹ تهیه شده است. پارافه­ها در شکل و شمایل اولیه خود ابتدا در قالب درست می­شدند تا مشتری تحت تأثیر شکل و طراحی آن قرار گیرد. این دسر خوشمزه و دلچسب، همه هویتش را در اسم خود که همان لغت فرانسوی «پَقفِه» است، دارد. این واژه فرانسوی، معادل لغت انگلیسی perfect و به معنی لغوی کامل است.
از نگاهی دیگر پارافه را دسری منجمد، ترکیبی از هر نوع پوره میوه­های تازه با کرم پاتهبومبا و خامه می­دانند که در واقع به شکل همان بستنی سرو می شود.

DSC_8391.jpg

مواد لازم

شکر (دانه‌ریز) ۴/۳ پیمانه ( ۱۵۰ گرم )
آب ۸۰ میلی‌لیتر
زرده تخم‌مرغ ۶ عدد
قهوه فوری (حل شده در آب جوش) ۲ قاشق سوپ‌خوری (۳۰ میلی‌لیتر)
خامه (فرم گرفته) ۴۵۰ میلی‌لیتر
دانه‌­های قهوه (آسیاب­‌نشده) به مقدار لازم
پودر کاکائو به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- شکر و آب را در ظرفی مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید، بگذارید تا جوش آید، دیواره‌های ظرف را مرتب با قلم‌­موی خیسی تمیز کرده تا زمانی‌که شربت به حدی غلیظ شود که اگر قطره‌­ای از شربت را در آب سرد بریزید، به شکل گلوله نرمی درآید؛

۲- در ظرفی زرده‌های تخم مرغ را با چنگال هم زده سپس شربت را از روی حرارت برداشته، به‌آرامی و طی چند مرحله به زرده‌­های تخم‌مرغ افزوده و با همزن دستی هم بزنید (مراقب باشید که شربت، روی پره­‌های همزن نریزد)؛

۳- هنگامی‌که شربت داغ با تخم‌مرغ مخلوط شد، قهوه فوری را افزوده و هم ­زدن را ادامه دهید تا زمانی‌که مخلوط (پاته­‌بومبا) خنک شده و به دمای اتاق برسد (که در این صورت غلیظ هم می­‌شود)؛

۴- دو کاسه در یخچال گذاشته تا خنک شوند؛

READ
رشته ختایی خامه ای در طرح کلاه مخصوص ماه رمضان

۵-  ۳۰۰ میلی‌لیتر از خامه را در کاسه خنک شده ریخته، آن را با همزن برقی، آن‌­قدر هم بزنید تا حجم آن دو برابر شده و جای پره‌­­های همزن روی آن باقی بماند؛

۶- خامه زده‌­شده را با کرم پاته‌­بومبا مخلوط کرده و در قالبی مناسب بریزید، با پوشش پلاستیکی (سلفون) روی آن را بپوشانید، حداقل چهار ساعت (ترجیحاً از شب قبل) در فریزر قرار دهید؛

۷- در زمان سرو کرم پاته بومبا، کاسه خنک شده دیگری را از یخچال بیرون آورده، ۱۵۰ میلی‌لیتر خامه در آن ریخته و هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود، سپس بلافاصله در قیف با سرماسوره ستاره‌‌ای­‌شکل بریزید؛

۸- قالب کرم را چند ثانیه در آب گرم فرو کرده تا پارافه از قالب درآید. سپس آن را روی بشقاب (خنک شده) برگردانید و به­‌آرامی پوشش پلاستیکی آن را بردارید؛

۹- روی پارافه را با خامه زده شده ستاره بزنید، سپس دانه‌­های قهوه را روی شکوفه­‌های خامه بگذارید و روی آن‌ها پودر کاکائو بپاشید و فوراً سرو کنید.

منبع:سانازسانیا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *