کد خبر : 3574
تاریخ انتشار : شنبه 7 دی 1392 - 18:56

پخت سیب زمینی بامیه ای/شیرینی

پخت  سیب زمینی بامیه ای/شیرینی

اگر برای کنار غذا استفاده میکنید از نمک استفاده کنید و اگر به عنوان عصرانه و به تنهایی استفاده میکنید از شکر استفاده کنید.

Potato-Gumbo_thumbاز این دستور می‌توانید به عنوان غذایی ساده و سریع همراه با نوشیدنی دلخواه یا به عنوان دورچین غذا استفاده کنید

مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی بامیه ای

سیب زمینی پخته و رنده شده ۵۰۰ گرم
آرد الک شده ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
شیر ۲ قاشق غدا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
آب ۱و ۲/۱ پیمانه
شکر ( یا نمک) ۱ قاشق غذا خوری
کره ۳۴ گرم

طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای

نکته : اگر برای کنار غذا استفاده میکنید از نمک استفاده کنید و اگر به عنوان عصرانه و به تنهایی استفاده میکنید از شکر استفاده کنید.
آب را در قابلمه روی حرارت گذاشته و کره اضافه کرده تا کره آب آب شود و آرد را اضافه و همزده تا خوب مخلوط بشه. از روی حرارت برداشته و میگذاریم خنک شود.
شکر (یا نمک) و بکینگ پودر و سیب زمینی را با هم مخلوط کرده .
تخم مرغها را هم زده تا خوب مخلوط بشن.
مخلوط آرد را به تخم مرغ اضافه و با همزن زده تا گلوله نشود. بعد سیب زمینی را اضافه کرده و شیر را مخلوط میکنیم.
روغن را در یه تابه گود ریخته . باید شناور باشد.و قیچی آشپزخانه را هم چرب میکنیم. مواد را داخل قیف ریخته و به طول دلخواه وقتی از قیف بیرون میاید با قیچی میبریم و داخل روغن داغ سرخ کرده . بعد در صافی ریخته تا روغن اضافیش گرفته شود.

نکته : دقت کنید که اصلا نباید بهم بزنید چون شکلش را از دست می دهد. باید با دسته خود ظرفمان تکانشان بدهیم تا بهم بخورد.Potato-Gumbo_thumbمنبع: سرشت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *