کد خبر : 8540
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 3 تیر 1393 - 16:00

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر

کی دوس داره یه مربای متفاوت برای صبحونه ش داشته باشه؟!!! اگه درخت ازگیل ژاپنی دارید و کلی میوه داده یا اگه کسی براتون کلی ازگیل اورده یا اگه کلی ازگیل خردید و نمیدونین باهاش چیکار کنین پس با من همراه باشید……………………….       مواد لازم : ازگیل ژاپنی هسته گرفته : یک کیلو

کی دوس داره یه مربای متفاوت برای صبحونه ش داشته باشه؟!!!

اگه درخت ازگیل ژاپنی دارید و کلی میوه داده یا اگه کسی براتون کلی ازگیل اورده یا اگه کلی ازگیل خردید و نمیدونین باهاش چیکار کنین پس با من همراه باشید……………………….

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر

 

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر

 

 

مواد لازم :

ازگیل ژاپنی هسته گرفته : یک کیلو

شکر : یک کیلو

آب داغ : یک لیوان

آب لیمو : دو قاشق غذاخوری

 

در ابتدا ازگیل ها رو دو نیم کرده و هسته اش رو دربیارید مراقب باشید آب ازگیلا هدر نره بعد داخل یک قابلمه لعابی ازگیل ها رو بریزید و لابلاش شکر بریزید و درب قابلمه رو بزارید تا به مدت یک شبانه روز بمونه بعد ازین مدت میبینید که ازگیل داخل قابلمه آب انداخته بعد روی شعله ملایم قرار بدید و یک لیوان آب بریزید و دربش رو نیم ساعت بزارید تا بپزه بعد نیم ساعت دربش رو بردارید و نیم ساعت دیگه هم بزارید بپزه تا قوام بیاد در انتها آب لیمو رو میریزیم و یک قل که زد برمیداریم و همون موقع که خیلی داغه داخل شیشه میریزیم و دربش رو میبندیم

الان که فصل تابستون داره میاد و پذیرایی با بستنی شروع میشه این مرباو شربتش میتونه مورد خوبی برای تزئین باشه

READ
آموزش سارافون جلو بسته مجلسی

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *

عموراد شنبه 11 خرداد 1398 - 12:15

سلام
ممنون از دستورات شما
آب نریزی انگار نپخته میشه
بزرکترهایمون آب پر میکنن میزنن
چطوریه؟