طرزتهیه پاستیل های خوشمزه به سبک خانگی و بسیارآسان
مواد اولیه : کش 1عدد ظرف با ارتفاعی به اندازه نی 1عدد رنگ خوراکی ۱۵ قطره نی قابل انعطاف به میزان دلخواه پودرژله 2 بسته آب جوش 3 قنجان ژلاتین 20 تا 24 قاشق چایخوری خامه فرم گرفته 3/4فنجان طرزتهیه: ۱- در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود. ۲- رنگ خوراکی و خامه
مواد اولیه :
کش 1عدد
ظرف با ارتفاعی به اندازه نی 1عدد
رنگ خوراکی ۱۵ قطره
نی قابل انعطاف به میزان دلخواه
پودرژله 2 بسته
آب جوش 3 قنجان
ژلاتین 20 تا 24 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته 3/4فنجان
طرزتهیه:
۱- در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود.
۲- رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به محلول (که ولرم است) اضافه کنید.
۳- نی ها را به صورت عمودی در کنار یکدیگر قرار دهید و در ظرف بگذارید. می توانید برای این که بهتر کنار هم قرار بگیرند، آن ها را با کش ببندید. هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. در واقع بهتر است کل ظرف را با نی پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید.
۴- مایع ژله را مانند شکل زیردر نی ها بریزید و بگذارید سفت شود.
۵- برای بیرون آوردن پاستیل های کرمی روش های متعددی وجود دارد. می توانید با استفاده از وردنه!!! این کار را انجام دهید. وردنه را روی نی ها بکشید یا با استفاده از آب گرم پاستیل را از نی خارج کنید.
سوران
برچسب ها :پاستیل ، پاستیل های خوشمزه به سبک خانگی ، دستور تهیه پاستیل های خوشمزه به سبک خانگی ، دسر ، روش تهیه پاستیل های خوشمزه به سبک خانگی ، طرز تهیه پاستیل های خوشمزه به سبک خانگی ، نحوه پخت پاستیل های خوشمزه به سبک خانگی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0