کد خبر : 12775
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 23 بهمن 1393 - 11:42

دستور تهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده

دستور تهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده

      مواد لازم: گوشت چرخ کرده:400 گرم تخم‌مرغ: چهار عدد سیر: دو حبه پیاز: یک عدد بزرگ خلال پسته: 30 گرم آرد سوخاری: 100 گرم شوید: 50 گرم کره نرم شده: 50 گرم فلفل دلمه‌ای:100 گرم شیر:100 میلی‌لیتر پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری    آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ‌پودر

 

دستور تهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده

 

 


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:400 گرم
تخم‌مرغ: چهار عدد
سیر: دو حبه
پیاز: یک عدد بزرگ
خلال پسته: 30 گرم
آرد سوخاری: 100 گرم
شوید: 50 گرم
کره نرم شده: 50 گرم
فلفل دلمه‌ای:100 گرم
شیر:100 میلی‌لیتر
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری

   آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ‌پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری

روش تهیه:

1. ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل‌دلمه‌ای را هم ریز خرد می‌کنیم. در کاسه‌ای بزرگ تمامی مواد به‌جز تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم سپس زرده‌های تخم‌مرغ را داخل مایه می‌ریزیم و ورز می‌دهیم تا مخلوط شوند.

2. سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای دیگر با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده‌ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به‌صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود.

3. قالب موردنظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می‌کنیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده‌ایم، می‌گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

READ
طرزتهیه استیک بره با سس ماست

4. پودینگ را داخل ظرف موردنظر برگردانده و با سس سالسا سرو می‌کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با مینی‌کیک سیب‌زمینی تزیین کنیم. در این صورت به تعداد لازم کیک  سیب‌زمینی تهیه کرده و دور تا دور سینی می‌چینیم.

منبع :پرشین پرشیا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *