کد خبر : 12775
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 23 بهمن 1393 - 11:42

دستور تهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده

دستور تهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده

      مواد لازم: گوشت چرخ کرده:400 گرم تخم‌مرغ: چهار عدد سیر: دو حبه پیاز: یک عدد بزرگ خلال پسته: 30 گرم آرد سوخاری: 100 گرم شوید: 50 گرم کره نرم شده: 50 گرم فلفل دلمه‌ای:100 گرم شیر:100 میلی‌لیتر پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری    آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ‌پودر

 

دستور تهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده

 

 


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:400 گرم
تخم‌مرغ: چهار عدد
سیر: دو حبه
پیاز: یک عدد بزرگ
خلال پسته: 30 گرم
آرد سوخاری: 100 گرم
شوید: 50 گرم
کره نرم شده: 50 گرم
فلفل دلمه‌ای:100 گرم
شیر:100 میلی‌لیتر
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری

   آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ‌پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری

روش تهیه:

1. ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل‌دلمه‌ای را هم ریز خرد می‌کنیم. در کاسه‌ای بزرگ تمامی مواد به‌جز تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم سپس زرده‌های تخم‌مرغ را داخل مایه می‌ریزیم و ورز می‌دهیم تا مخلوط شوند.

2. سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای دیگر با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده‌ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به‌صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود.

3. قالب موردنظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می‌کنیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده‌ایم، می‌گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

READ
آموزش ساخت كيف پاسپورتی/کار باچرم

4. پودینگ را داخل ظرف موردنظر برگردانده و با سس سالسا سرو می‌کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با مینی‌کیک سیب‌زمینی تزیین کنیم. در این صورت به تعداد لازم کیک  سیب‌زمینی تهیه کرده و دور تا دور سینی می‌چینیم.

منبع :پرشین پرشیا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *