طرز تهیه دسر مهلبیه با پودر پسته ویژه رمضان ۹۴
مواد لازم جهت تهیه مهلبیه با پودر پسته : شیر ۱ لیتر نشاسته ۲ قاشق غذا خوری آرد ۲ قاشق غذا خوری پودر پسته ۳ قاشق غذا خوری شکر ۶-۸ قاشق غذا خوری وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه مهلبیه با پودر پسته : دسر مهلبیه که در این بخش برای شما قرار
مواد لازم جهت تهیه مهلبیه با پودر پسته :
شیر ۱ لیتر
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
پودر پسته ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۶-۸ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه مهلبیه با پودر پسته :
دسر مهلبیه که در این بخش برای شما قرار داده ایم یک دسر عربی می باشد.
یک چهارم از شیر را در ظرفی ریخته و با آرد ذرت خوب مخلوط کنید.
بقیه شیر را به همراه شکر به محلول شیر و آرد اضافه کرده و هم بزنید.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مواد را هم بزنید تا کمی بجوشد و غلیظ شود غلظت آن باید شبیه فرنی باشد.
در آخر گلاب را به مواد اضافه کرده و سپس در ظرف های کوچک ریخته و روی آن ها را با خلال پسته تزئین کنید.
ظرف های مهلبیه را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
برچسب ها :آشپزی رمضان ۹۴ ، آموزش مهلبیه با پودر پسته ، افطاری چی بپزم ، افطاری ویژه ، باقلوای رمضان ۹۴ ، برای افطار چی درست کنم ، برای سحر چی درست کنم ، تزیین سفره افطار ، تزیین سفره افظار ، چطور سفره افطاری را درست کنم ، چطور سفره سحری را درست کنم ، چیدن سفره افطار ، چیدن سفره سحری ، چینش ویژه سفره افطار ، چینش ویژه سفره سحر ، درست کردن مهلبیه با پودر پسته ، دستورتهیه مهلبیه با پودر پسته ، دسر ، دسرخارجی ، دسرمخصوص ماه رمضان ، رمضان و افطاری ، رمضان و تهیه افطاری ، رمضان و تهیه سحری ، رمضان و سحری ، زولبیا و بامیه رمضان ۹۴ ، سحری چی بپزم ، سحری ویژه ، شیرینی رمضان ، شیرینی رمضان ۹۴ ، شیرینی ویژه رمضان ۹۴ ، طرز تهیه افطاری رمضان ۹۴ ، طرز تهیه دسر مهلبیه با پودر پسته ویژه رمضان 94 ، طرز تهیه سحری رمضان ۹۴ ، طرزتهیه مهلبیه با پودر پسته ، غذای مخصوص ماه رمضان ، گل بانو ، مهلبیه با پودر پسته ، نحوه درست کردن افطاری ، نحوه درست کردن سحری ، نحوه درست کردن سفره افطار ، نحوه درست کردن سفره سحری ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0