کد خبر : 13396
تاریخ انتشار : جمعه 28 فروردین 1394 - 10:05
طرز تهیه دلمه مرغ و برنج
مواد لازم برای طبخ دلمه مرغ و برنج یک فنجان برنج دو قاشق مرباخوری سس خردل نصف پیمانه سس مایونز یک فنجان ماست یک فنجان لوبیا سبز پخته شده ۵ عدد پیازچه خرد شده چند برگ اسفناج یا کاهو نصف سینه مرغ پخته شده چند عدد گوجه فرنگی یا فلفل دلمه نمک و فلفل :
مواد لازم برای طبخ دلمه مرغ و برنج
- یک فنجان برنج
- دو قاشق مرباخوری سس خردل
- نصف پیمانه سس مایونز
- یک فنجان ماست
- یک فنجان لوبیا سبز پخته شده
- ۵ عدد پیازچه خرد شده
- چند برگ اسفناج یا کاهو
- نصف سینه مرغ پخته شده
- چند عدد گوجه فرنگی یا فلفل دلمه
- نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه دلمه مرغ و برنج
برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد. سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید. داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.
منبع :نمکستان
برچسب ها :آشپزی ، آموزش دلمه مرغ و برنج ، دستور تهیه دلمه مرغ و برنج ، دلمه ، دلمه مرغ و برنج ، روش تهیه دلمه مرغ و برنج ، طرزتهیه دلمه مرغ و برنج ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0