طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر

مجموعه: آشپزی, دسر, هنرهای خانه تعداد بازدید: 17016
طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر

کی دوس داره یه مربای متفاوت برای صبحونه ش داشته باشه؟!!!

اگه درخت ازگیل ژاپنی دارید و کلی میوه داده یا اگه کسی براتون کلی ازگیل اورده یا اگه کلی ازگیل خردید و نمیدونین باهاش چیکار کنین پس با من همراه باشید……………………….

 

 

 

مواد لازم :

ازگیل ژاپنی هسته گرفته : یک کیلو

شکر : یک کیلو

آب داغ : یک لیوان

آب لیمو : دو قاشق غذاخوری

 

در ابتدا ازگیل ها رو دو نیم کرده و هسته اش رو دربیارید مراقب باشید آب ازگیلا هدر نره بعد داخل یک قابلمه لعابی ازگیل ها رو بریزید و لابلاش شکر بریزید و درب قابلمه رو بزارید تا به مدت یک شبانه روز بمونه بعد ازین مدت میبینید که ازگیل داخل قابلمه آب انداخته بعد روی شعله ملایم قرار بدید و یک لیوان آب بریزید و دربش رو نیم ساعت بزارید تا بپزه بعد نیم ساعت دربش رو بردارید و نیم ساعت دیگه هم بزارید بپزه تا قوام بیاد در انتها آب لیمو رو میریزیم و یک قل که زد برمیداریم و همون موقع که خیلی داغه داخل شیشه میریزیم و دربش رو میبندیم

الان که فصل تابستون داره میاد و پذیرایی با بستنی شروع میشه این مرباو شربتش میتونه مورد خوبی برای تزئین باشه

 

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

یک دیدگاه برای “طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر”

  1. عموراد

    سلام
    ممنون از دستورات شما
    آب نریزی انگار نپخته میشه
    بزرکترهایمون آب پر میکنن میزنن
    چطوریه؟

قالب تفریحی