کد خبر : 8676
تاریخ انتشار : شنبه 11 مرداد 1393 - 12:25

طرز تهیه باتراسكاچ/دسر

طرز تهیه باتراسكاچ/دسر

  برترین ها: حتما گرمای وحشتناک این روز های تابستان شما را هم مستاصل کرده است. دسر هایی خنک متناسب با حال و هوای این روزها مطمئناً گزینه بسیار مناسبی برای پایان یک روز گرم کاری شماست. طرز تهیه چند دسر خنک تابستانی که در این هوا به کارتان خواهد آمد.   باتراسكاچ تعداد: 12

  برترین ها: حتما گرمای وحشتناک این روز های تابستان شما را هم مستاصل کرده است. دسر هایی خنک متناسب با حال و هوای این روزها مطمئناً گزینه بسیار مناسبی برای پایان یک روز گرم کاری شماست. طرز تهیه چند دسر خنک تابستانی که در این هوا به کارتان خواهد آمد.

 

طرز تهیه باتراسكاچ/دسر

باتراسكاچ

تعداد: 12 نفر

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

زمان سرد شدن: 6 ساعت

مواد لازم

• یک پیمانه آرد سفید

• ¼ پیمانه جودو سر نیمه کوبیده (جو پوست کنده)

•¼ پیمانه شکر قهوه ای

•نصف پیمانه کره

• نصف پیمانه مغز گردو

• نصف پیمانه خامه کاراملی روی بستنی

• 3.5 لیتر بستنی شکلاتی یا وانیلی

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دوسر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است، خرده های گردو را اضافه کنید. اجازه دهید خنک شود.

2. نیمی از بستنی کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید. بقیه بستنی را روی آن قرار دهید و با خرده های گردو تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت داخل یخچال نگهدارید.
باتراسكاچ نوعى‌ آب‌ نبات‌ سفت‌ حاوى شكر قهوه ای و كره‌ است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *