طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر

کی دوس داره یه مربای متفاوت برای صبحونه ش داشته باشه؟!!! اگه درخت ازگیل ژاپنی دارید و کلی میوه داده یا اگه کسی براتون کلی ازگیل اورده یا اگه کلی ازگیل خردید و نمیدونین باهاش چیکار کنین پس با من همراه باشید………………………. مواد لازم : ازگیل ژاپنی هسته گرفته : یک کیلو
کی دوس داره یه مربای متفاوت برای صبحونه ش داشته باشه؟!!!
اگه درخت ازگیل ژاپنی دارید و کلی میوه داده یا اگه کسی براتون کلی ازگیل اورده یا اگه کلی ازگیل خردید و نمیدونین باهاش چیکار کنین پس با من همراه باشید……………………….
مواد لازم :
ازگیل ژاپنی هسته گرفته : یک کیلو
شکر : یک کیلو
آب داغ : یک لیوان
آب لیمو : دو قاشق غذاخوری
در ابتدا ازگیل ها رو دو نیم کرده و هسته اش رو دربیارید مراقب باشید آب ازگیلا هدر نره بعد داخل یک قابلمه لعابی ازگیل ها رو بریزید و لابلاش شکر بریزید و درب قابلمه رو بزارید تا به مدت یک شبانه روز بمونه بعد ازین مدت میبینید که ازگیل داخل قابلمه آب انداخته بعد روی شعله ملایم قرار بدید و یک لیوان آب بریزید و دربش رو نیم ساعت بزارید تا بپزه بعد نیم ساعت دربش رو بردارید و نیم ساعت دیگه هم بزارید بپزه تا قوام بیاد در انتها آب لیمو رو میریزیم و یک قل که زد برمیداریم و همون موقع که خیلی داغه داخل شیشه میریزیم و دربش رو میبندیم
الان که فصل تابستون داره میاد و پذیرایی با بستنی شروع میشه این مرباو شربتش میتونه مورد خوبی برای تزئین باشه
برچسب ها :آموزش آشپزی ، آموزش مربای ازگیل ژاپنی ، اشپزی ، دستور پخت مربای ازگیل ژاپنی ، دستور تهیه مربای ازگیل ژاپنی ، روش پخت مربای ازگیل ژاپنی ، طرز تهیه مربا ، طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی ، گل بانو ، گلبانو ، مربا ، مربای ازگیل ژاپنی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0