طرز تهیه کباب زردک/آشپزی

مجموعه: آشپزی, هنرهای خانه تعداد بازدید: 103
طرز تهیه کباب زردک/آشپزی

کباب زردک:

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

پیاز رنده شده : 1 عدد

هویچ رنده شده (ریز) : 6 عدد

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم

آرد نخود چی : 1 قاشق سوپخوری

آب : 2 لیوان

سرکه : قاشق سوپخوری

شکر : 1 قاشق سوپ خوری سر خالی

طرز تهیه: گوشت چرخ کرده ارو با پیاز مخلوط کنید و آبش رو بگیرید ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ارو هم اضافه کنید و خوب ورز بدید

هویچ ها رو هم اضافه کنید و همچنان ورز بدید

آرد نخودچی رو اضافه کنید .بزارید یخچال تا یک ساعت استراحت کنه

بعد از یکساعت گلوگه هایی به اندازه گردو درست کنید و تو روغن سرخ کنید.

طرز تهیه سس: 2 لیوان آب و سرکه و زعفران رو قاطی کنید .گلوله های گوشت رو ته ظرف بچینید و سس رو روی آن بریزید.و بزارید با شعله ملایم 30 دقیقه تا سس رقیق بشه و به خورده گوشت بره

میتونید با جعفری روش ون رو تزیین کنید

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه کباب زردک/آشپزی”

قالب تفریحی