طرز تهیه کباب زردک/آشپزی

کباب زردک: مواد لازم: گوشت چرخ کرده : 300 گرم پیاز رنده شده : 1 عدد هویچ رنده شده (ریز) : 6 عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم آرد نخود چی : 1 قاشق سوپخوری آب : 2 لیوان سرکه : قاشق سوپخوری شکر : 1 قاشق سوپ خوری
کباب زردک:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
پیاز رنده شده : 1 عدد
هویچ رنده شده (ریز) : 6 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
آرد نخود چی : 1 قاشق سوپخوری
آب : 2 لیوان
سرکه : قاشق سوپخوری
شکر : 1 قاشق سوپ خوری سر خالی
طرز تهیه: گوشت چرخ کرده ارو با پیاز مخلوط کنید و آبش رو بگیرید ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ارو هم اضافه کنید و خوب ورز بدید
هویچ ها رو هم اضافه کنید و همچنان ورز بدید
آرد نخودچی رو اضافه کنید .بزارید یخچال تا یک ساعت استراحت کنه
بعد از یکساعت گلوگه هایی به اندازه گردو درست کنید و تو روغن سرخ کنید.
طرز تهیه سس: 2 لیوان آب و سرکه و زعفران رو قاطی کنید .گلوله های گوشت رو ته ظرف بچینید و سس رو روی آن بریزید.و بزارید با شعله ملایم 30 دقیقه تا سس رقیق بشه و به خورده گوشت بره
میتونید با جعفری روش ون رو تزیین کنید
برچسب ها :آشپری ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع کباب ، آموزش کباب زردک ، انواع کباب ، دستور پخت کباب زردک ، دستور تهیه کباب زردک ، طرز تهیه کباب زردک ، کباب ، کباب زردک ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت کباب زردک ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0