آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای )
۱۳۹۴ مواد لازم: یک عدد تخم مرغ ۵ق غ پودر قند ۱/۴ق چ وانیل ۱ق چ بکینگ پودر ۱/۴پیمانه شیر ۲ق غ روغن مایع یک پیمانه آرد ۲قاشق روغن برای سرخ کردن کیک طرز تهیه : پودر قند و تخم مرغ و وانیل را مخلوط و خوب هم میزنیم (۲تا۳دقیقه)و شیر را اضافه کرده
مواد لازم:
یک عدد تخم مرغ
۵ق غ پودر قند
۱/۴ق چ وانیل
۱ق چ بکینگ پودر
۱/۴پیمانه شیر
۲ق غ روغن مایع
یک پیمانه آرد
۲قاشق روغن برای سرخ کردن کیک
طرز تهیه :
پودر قند و تخم مرغ و وانیل را مخلوط و خوب هم میزنیم (۲تا۳دقیقه)و شیر را اضافه کرده و کمی هم زده آرد و بکینگ پودر را هم اضافه و مخلوط میکنیم در آخر روغن مایع را افزوده و خوب هم زده تا یکدست شود.
روغن را درون تابه نچسب ریخته و وقتی داغ شد مایه کیک را میریزیم و دو طرف ان را سرخ میکنیم.(مانند کوکو)
حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا کیک نسوزد وقتی مایه را ریختیم صبر میکنیم تا یکطرف ان سرخ شود و رویش بسته شود بعد برمیگردانیم.
این کیک بیست دقیقه ای آماده میشود و طعم ان با بقیه کیک ها فرقی ندارد.
کیک تا گرم هست رویش شربت یا عسل با برس میکشیم و با پودر نارگیل,دارچین,پودرپسته,…….تزیین میکنیم.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شیرینی بدون فر ، آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، آموزش کیک ، آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای ) ، روش تهیه کیک سرخ کردنی ( تابه ای ) ، شیرین ، شیرینی بدون فر ، شیرینی مخصوص عید ، طرز تهیه کیک سرخ کردنی ( تابه ای ) ، کیک سرخ کردنی ، کیک سرخ کردنی ( تابه ای ) ، گل بانو ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0