دسر بادام و پسته؛ براي نوروزگردي کالري زياد بخوريد

دسر بادام و پسته؛ براي نوروزگردي کالري زياد بخوريد

دسر بادام و پسته دسر مقوي که آب دهان را راه مي اندازد ، مي تواند قبل از پخت غذا تهيه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . اين دسر براي سفره عيدتان فوق العاده مي شود. چي لازم دارم: کره : 75 گرم پودر بادام : 200 گرم شکر : 200 گرم

آموزش تهیه ژله به شکل شیرینی زبان  مخصوص عید

آموزش تهیه ژله به شکل شیرینی زبان مخصوص عید

آموزش تزیین ژله به شکل شیرینی زبان     یک ظرف پیرکس  را چرب کنید (نگران نباشید ژله چربی را جذب نمی کند)   برای لایه های تیره تر از دلستر و یا نوشابه یا رنگ قهوه ای خوراکی استفاده کنید به ضخامت لایه اول که تیره است و کنجد روی آن است از ژله

طرز تهیه یک دسر زمستانی خوشمزه با کیوی

طرز تهیه یک دسر زمستانی خوشمزه با کیوی

منظور تهیه پوره ی ڪیوی، ۶ عدد ڪیوی را پوست ڪنده، خرد می ڪنیم و در مخلوط ڪن می ریزیم. مواد لازم برای دسر ڪیوی با ژله پودر شڪر           ۳ قاشق غذاخوری خامه                 ۲۵۰ گرم ڪیوی                 ۶ عدد شڪر                 یڪ پیمانه وانیل                 یڪ چهارم قاشق چایخوری پودر ژله ڪیوی     یڪ بسته با این مقدار مواد لازم حدوداً

آموزش یوگو لبو برای شب زمستان

آموزش یوگو لبو برای شب زمستان

. این دسر بسیار خوش طعم بوده و با ماست درست می شود. مواد لازم برای یوگو لبو برای شب زمستان ماست پرچرب : ۲ قاشق سوپخوری شکر یا عسل : ۲ قاشق سوپخوری چغندر پخته شده : ۲ عدد متوسط خامه : ۱ قاشق سوپخوری پودر ژلاتین : ۴ قاشق چایخوری آب : یک‌

طرز تهیه کیک پنیر مربایی

طرز تهیه کیک پنیر مربایی

کیک پنیر یکی از کیک‌های محبوب در سراسر جهان می‌باشد اینبار ما یک کیک پنیر با تزئین مربا برای شما آماده کرده‌ایم که طعمی خوشایند برای شما خواهد داشت. مواد لازم : یک و نیم بسته کراکر گراهام، خرد شده یک سوم فنجان شکر یک فنجان گردو ، خرد شده نصف فنجان کره ذوب شده

طرز تهیه  فار بروتون آلو دسر فرانسوی

طرز تهیه فار بروتون آلو دسر فرانسوی

فار بروتن یکی از غذاهای سنتی ناحیه “برتانی” فرانسه است که شیوه ی سنتی آن بدون آلو تهیه می شود. فار بروتون آلو دسر فرانسوی مواد لازم فار بروتون آلو دسر فرانسوی ۲۵۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم شکر ۶ عدد تخم مرغ ۱ لیتر شیر ۲۰۰ گرم آلو کره نمکی یک عدد چای کیسه ای

طرز تهیه کرپ فرانسوی با لیمو

طرز تهیه کرپ فرانسوی با لیمو

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه  مواد لازم: ۲۵۰ گرم آرد الک شده ۳ عدد تخم مرغ ۲/۱ لیتر شیر ۴۰ گرم شکر ۲۵ گرم کره ی آب شده ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو ۱۰ گرم پودر قند کمی نمک طرز تهیه آرد را در یک کاسه گود ریخته وسط آن را خالی کرده و

طرز تهیه دسر لاوانتین با تزیین میوه

طرز تهیه دسر لاوانتین با تزیین میوه

  مواد لازم جهت تهیه دسر لاوانتین با تزیین میوه کیک اسفنجی ۱ عدد(البته باید کیک رو از وسط نصف کنید.چون همش زیاده.اینطوری میتونید ۲ بار این دسر رو درست کنید)     مواد لازم برای کرم:(کرم رو ۲ برابر کنید تا کم نیاد) شیر ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۲ عدد(میشه استفاده نکرد) شکر ۱

تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید

تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید

برای صبحانه روز جمعه شما پیشنهاد من‌درآوردی جالبی داریم. تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد. مواد لازم: 1 پیمانه آرد 2 ق س عسل  1/2 پیمانه شیر 1 عدد تخم‌مرغ  3 عدد لبوی کوچک 1 ق چ بیکینگ‌پودر طرز تهیه: 1. همه مواد

طرز تهیه ژله سه بعدی جنگل برفی

طرز تهیه ژله سه بعدی جنگل برفی

    یه کیک اسفنجی برای قالب مربع 25 سانت کمربندی پختم و کف قالب انداختم. بعد ژله بستنی با ژله بلوبری درست کردم که زمینه آبی مات درست بشه. ( مارک فرمند آبی تر و بهتر از دراژه است ) ژله بستنی با 1 لیوان آب جوش و 1 لیوان بستنی آب شده درست