کد خبر : 15004
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 دی 1394 - 1:02

طرز تهیه کرپ فرانسوی با لیمو

طرز تهیه کرپ فرانسوی با لیمو

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه  مواد لازم: ۲۵۰ گرم آرد الک شده ۳ عدد تخم مرغ ۲/۱ لیتر شیر ۴۰ گرم شکر ۲۵ گرم کره ی آب شده ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو ۱۰ گرم پودر قند کمی نمک طرز تهیه آرد را در یک کاسه گود ریخته وسط آن را خالی کرده و

طرز تهیه کرپ فرانسوی با لیمو

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

 مواد لازم:
۲۵۰ گرم آرد الک شده ۳ عدد تخم مرغ ۲/۱ لیتر شیر ۴۰ گرم شکر ۲۵ گرم کره ی آب شده ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو ۱۰ گرم پودر قند کمی نمک طرز تهیه آرد را در یک کاسه گود ریخته وسط آن را خالی کرده و تخم مرغ را در میان آن بشکنید. آرد را با تخم مرغ توسط یک قاشق چوبی خوب به هم بزنید تا گلوله ای در آن پیدا نشود. مایع به دست آمده می بایست کاملا روان باشد. به تدریج شیر، شکر، آب لیمو و کره ی آب شده را اضافه نمایید. مواد را به خوبی ترکیب کرده و به مدت یک ساعت به خمیر استراحت بدهید. کف یک ماهی تابه را چرب کرده و هنگامی که گرم شد یک ملاقه از مایع به دست آمده را در ماهی تابه ریخته و ماهی تابه را تکان دهید تا تمامی مواد در همه جای آن به صورت یکنواخت پخش شود. اجازه دهید تا کرپ به مدت دو دقیقه در ماهی تابه بماند سپس آن را بر گردانده و به مدت سی ثانیه طرف دیگر آن را سرخ کنید. این کار را تکرار کنید تا تمامی کرپ های شما آماده شود سپس کرپ ها را رول کرده و روی آن را پودر قند بپاشید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *