دسر بادام و پسته دسر مقوي که آب دهان را راه مي اندازد ، مي تواند قبل از پخت غذا تهيه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . اين دسر براي سفره عيدتان فوق العاده مي شود.
چي لازم دارم:
کره : 75 گرم
پودر بادام : 200 گرم
شکر : 200 گرم
خامه ساده ( کم چرب ) : 150 ميلي ليتر
مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد
پسته ، خرد شده : 10 عدد
چطور بپزم:
1. کره را در يک قابلمه متوسط که ترجيحا تفلون باشد ، به آرامي روي حرارت آب نماييد .
2. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقيقه خوب هم بزنيد و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نماييد .
3. حرارت را اندکي اضافه نماييد تا رنگ مواد کمي تيره تر گردد .
4. مخلوط بادام را از قابلمه به يک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روي آن را صاف نماييد .
5. با خلال هاي پسته و بادام روي دسر را تزيين نماييد .
6. يک ساعت به دسر استراحت بدهيد تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزي شکل ببريد و سرد سرو نماييد .
دسر بادام و پسته؛ براي نوروزگردي کالري زياد بخوريد
دسر بادام و پسته دسر مقوي که آب دهان را راه مي اندازد ، مي تواند قبل از پخت غذا تهيه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . اين دسر براي سفره عيدتان فوق العاده مي شود. چي لازم دارم: کره : 75 گرم پودر بادام : 200 گرم شکر : 200 گرم
برچسب ها :آشپزی ، آموزش دسر بادام و پسته ، دستور پخت دسر بادام و پسته ، دستور تهیه دسر بادام و پسته ، دسر بادام و پسته ، دسر بادام و پسته؛ براي نوروزگردي کالري زياد بخوريد ، دسر مخصوص عید ، روش تهیه دسر بادام و پسته ، شیرینی ، شیرینی مخصو ص عید ، طرز تهیه دسر بادام و پسته ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0