کد خبر : 15093
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 8 بهمن 1394 - 15:57

طرز تهیه یک دسر زمستانی خوشمزه با کیوی

طرز تهیه یک دسر زمستانی خوشمزه با کیوی

منظور تهیه پوره ی ڪیوی، ۶ عدد ڪیوی را پوست ڪنده، خرد می ڪنیم و در مخلوط ڪن می ریزیم. مواد لازم برای دسر ڪیوی با ژله پودر شڪر           ۳ قاشق غذاخوری خامه                 ۲۵۰ گرم ڪیوی                 ۶ عدد شڪر                 یڪ پیمانه وانیل                 یڪ چهارم قاشق چایخوری پودر ژله ڪیوی     یڪ بسته با این مقدار مواد لازم حدوداً

منظور تهیه پوره ی ڪیوی، ۶ عدد ڪیوی را پوست ڪنده، خرد می ڪنیم و در مخلوط ڪن می ریزیم.
دسر کیوی با ژله

مواد لازم برای دسر ڪیوی با ژله

پودر شڪر           ۳ قاشق غذاخوری
خامه                 ۲۵۰ گرم
ڪیوی                 ۶ عدد
شڪر                 یڪ پیمانه
وانیل                 یڪ چهارم قاشق چایخوری
پودر ژله ڪیوی     یڪ بسته

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه هشت ڪاسه ماست خوری از دسر ڪیوی با ژله خواهیم داشت.

مواد لازم

  • شکر

    یڪ پیمانه شڪر یا پودر شڪر معادل ۱۲۵ گرم یا هفت قاشق غذاخوری

  • پودر ژله

    یڪ بسته پودر ژله ڪیوی معادل صد گرم

  • وانیل

    یڪ چهارم قاشق چایخوری وانیل

  • پودر شکر

    سه قاشق غذاخوری پودر شڪر معادل ۶۰ گرم

  • خامه

    یڪ بسته خامه پاستوریزه ۲۵۰ گرمی

  • کیوی

    شش عدد ڪیوی متوسط حدود نیم ڪیلو

طرز تهیه دسر ڪیوی با ژله

به منظور تهیه پوره ڪیوی، ۶ عدد ڪیوی را پوست ڪنده، خرد می ڪنیم و در مخلوط ڪن می ریزیم. بعد یڪ پیمانه شڪر روی ڪیوی ها می ریزیم. پوره ڪیوی تهیه می شود.

دسر کیوی با ژله

پوره ڪیوی را در قابلمه می ریزیم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشد. دو پیمانه از پوره ڪیوی را در یڪ ظرف می ریزیم. در صورت دلخواه، پوره ڪیوی را از صافی رد می ڪنیم تا دانه های آن جدا شود.

دسر کیوی با ژله

یڪ بسته پودر ژله را به تدریج در یڪ پیمانه آب جوش حل می ڪنیم. نصف پیمانه از ژله سرد شده را آرام آرام در پوره ڪیوی می ریزیم و هم می زنیم.

دسر کیوی با ژله

۲۵۰ گرم خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می گذاریم (اگر ڪمی شیر ڪنار خامه جدا شده است، آن را حتماً دور بریزید تا خامه سفت داشته باشید ڪه بهتر فرم می گیرد) سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شڪر و یڪ چهارم قاشق چایخوری وانیل مخلوط می ڪنیم. سپس آن را با همزن برقی حدود پنج دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد.
مخلوط پوره ڪیوی و ژله را ڪم ڪم به خامه فرم گرفته اضافه ڪرده، هم می زنیم تا دسر آماده شود.

READ
بدون دست مالی مزه دار کنیم/نکات خانه داری

دسر کیوی با ژله

دسر آماده شده را در ظرف می ڪشیم و ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر بسته شود.
۱/۵ پیمانه آب به بقیه ژله اضافه ڪرده، روی دسر می ریزیم و ۶ ساعت در یخچال می گذاریم تا ژله بسته شود. دسر آماده پذیرایی می باشد.

دسر کیوی با ژله

ڪالری موجود در دسر ڪیوی با ژله

مقدار ڪالری موجود در ڪل دسر ۲۲۰۰ ڪیلوڪالری می باشد. مقدار ڪالری موجود در یڪ ڪاسه ماست خوری از این دسر ۲۷۰ ڪیلوڪالری می باشد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *