کد خبر : 15009
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 دی 1394 - 1:24

طرز تهیه فار بروتون آلو دسر فرانسوی

طرز تهیه  فار بروتون آلو دسر فرانسوی

فار بروتن یکی از غذاهای سنتی ناحیه “برتانی” فرانسه است که شیوه ی سنتی آن بدون آلو تهیه می شود. فار بروتون آلو دسر فرانسوی مواد لازم فار بروتون آلو دسر فرانسوی ۲۵۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم شکر ۶ عدد تخم مرغ ۱ لیتر شیر ۲۰۰ گرم آلو کره نمکی یک عدد چای کیسه ای

فار بروتون آلو دسر فرانسوی

فار بروتن یکی از غذاهای سنتی ناحیه “برتانی” فرانسه است که شیوه ی سنتی آن بدون آلو تهیه می شود. فار بروتون آلو دسر فرانسوی مواد لازم فار بروتون آلو دسر فرانسوی ۲۵۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم شکر ۶ عدد تخم مرغ ۱ لیتر شیر ۲۰۰ گرم آلو کره نمکی یک عدد چای کیسه ای طرز تهیه فار بروتون دسر فرانسوی فر را از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد و یا ترموستات ۵ گرم نمایید. شیر را گرم کرده و قبل از این که به نقطه جوش برسد آن را از روی گاز بردارید.یک کاسه چای به کمک چای کیسه ای تهیه کرده و آلو ها را در چای گرم خیس دهید در یک کاسه گود تخم مرغ ها را خوب هم بزنید و سپس به آرامی آرد را اضافه نمایید و تا زمانی که یک خمیر نرم و یکنواخت به دست آید به هم زدن ادامه دهید سپس به تدریج چای ولرم را به آن اضافه کرده و به هم زدن خود ادامه دهید مواد را در یک قالب که از قبل با کره چرب کرده اید بریزید و آلو ها و تکه های کره نمکی را روی آن قرار دهید. به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد را در فر قرار دهید و در این مدت به هیچ وحه درب فر را باز نکنید. معمولا هسته ی آلو را در نمی آورند اما شما می توانید در صورت تمایل هسته را جدا نمایید.

فار بروتون آلو دسر فرانسوی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *