طرز تهیه فار بروتون آلو دسر فرانسوی
فار بروتن یکی از غذاهای سنتی ناحیه “برتانی” فرانسه است که شیوه ی سنتی آن بدون آلو تهیه می شود. فار بروتون آلو دسر فرانسوی مواد لازم فار بروتون آلو دسر فرانسوی ۲۵۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم شکر ۶ عدد تخم مرغ ۱ لیتر شیر ۲۰۰ گرم آلو کره نمکی یک عدد چای کیسه ای
فار بروتن یکی از غذاهای سنتی ناحیه “برتانی” فرانسه است که شیوه ی سنتی آن بدون آلو تهیه می شود. فار بروتون آلو دسر فرانسوی مواد لازم فار بروتون آلو دسر فرانسوی ۲۵۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم شکر ۶ عدد تخم مرغ ۱ لیتر شیر ۲۰۰ گرم آلو کره نمکی یک عدد چای کیسه ای طرز تهیه فار بروتون دسر فرانسوی فر را از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد و یا ترموستات ۵ گرم نمایید. شیر را گرم کرده و قبل از این که به نقطه جوش برسد آن را از روی گاز بردارید.یک کاسه چای به کمک چای کیسه ای تهیه کرده و آلو ها را در چای گرم خیس دهید در یک کاسه گود تخم مرغ ها را خوب هم بزنید و سپس به آرامی آرد را اضافه نمایید و تا زمانی که یک خمیر نرم و یکنواخت به دست آید به هم زدن ادامه دهید سپس به تدریج چای ولرم را به آن اضافه کرده و به هم زدن خود ادامه دهید مواد را در یک قالب که از قبل با کره چرب کرده اید بریزید و آلو ها و تکه های کره نمکی را روی آن قرار دهید. به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد را در فر قرار دهید و در این مدت به هیچ وحه درب فر را باز نکنید. معمولا هسته ی آلو را در نمی آورند اما شما می توانید در صورت تمایل هسته را جدا نمایید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش دسر گل بانو ، آموزش فار بروتون آلو دسر فرانسوی ، انواع دسر ، درست کردن فار بروتون آلو دسر فرانسوی ، دسر فرانسوی ، روش تهیه فار بروتون آلو دسر فرانسوی ، طرز تهیه فار بروتون آلو دسر فرانسوی ، غذای ملل ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0