آموزش تصویری رسم الگو خیاطی مانتو بهاره زیبا و شیک

آموزش تصویری رسم الگو خیاطی مانتو بهاره زیبا و شیک

 تمامی مراحل رسم الگو خیاطی این مانتو را به طور کامل و تصویری خدمت شما عزیزان ارائه داده ایم. امیدوارم شما هم بتوانید با رسم الگو مانتو بهاره امروز این مانتو شیک را برای خود و دوستانتان دوخت بزنید و از تمامی مراحل لذت ببرید.

آموزش شومیز زنانه شیک و زیبا

آموزش شومیز زنانه شیک و زیبا

امروز هم با آموزش رسم الگو خیاطی یک شومیز زنانه شیک و زیبا و البته خنک برای این روزهای گرم تابستانی در خدمت شما خانم های هنرمند هستیم.

طرز تهیه هواری ماکارونی خوشمزه

طرز تهیه هواری ماکارونی خوشمزه

هواری ماکارونی یکی از انواع غذای خوشمزه و لذیذ است که با روشی متفاوت تر از پخت ماکارونی پخته می‌شود، این غذای لذیذ را می‌توانید خیلی راحت و سریع درست کنید. هواری ماکارونی برای پذیرایی و مهمانی‌ها خیلی مناسب و مجلسی است.

طرز تهیه اسنک تابه ای خوشمزه

طرز تهیه اسنک تابه ای خوشمزه

اسنک تابه ای یکی از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و به از آن می‌توان به عنوان یک میان وعده سریع و ساده هم استفاده کرد، این اسنک خوشمزه با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست می‌شود

طرز تهیه دو پیازه باقلا

طرز تهیه دو پیازه باقلا

دو پیازه باقلا یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع می‌توانید آن را آماده کنید، دو پیازه باقلا با روش‌های مختلف و کمترین مواد در دسترس درست می‌شود و طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد که بسیار پر طرفدار است.

طرز تهيه شربت ذرت خانگی

طرز تهيه شربت ذرت خانگی

شربت ذرت به تنهایی یا به عنوان استفاده برای تهیه بعضی سس های مورد نیاز برای تهیه شیرینی ها کاربرد داشته و نوع خانگی آن کیفیت بهتری نسبت به شربت های کارخانه ای دارد. مضافا به اینکه اگر در جایی زندگی می کنید که این شربت در فروشگاه ها موجود نیست، طرز تهیه آن بسیار راحت بوده و می توانید خودتان در منزل آن را تهیه کنید.

آموزش سس براق پیراشکی کهکشان

آموزش سس براق پیراشکی کهکشان

این پیراشکی های خوشمزه با استفاده از سسی که در نهایت برای تزیین آنها به کار می برید، ظاهری کهکشان مانند داشته و یک نان شیرینی خوشمزه و رویایی برای میان وعده یا پذیرایی عصرانه محسوب می شوند.

طرز تهیه گمنه با گوشت

طرز تهیه گمنه با گوشت

گمنه یا بلغور گندم، نوعی غذای خوشمزه و مقوی و پرخاصیت است که خیلی راحت و با مواد اولیه در دسترسی آماده و تهیه می‌شود، اکثر جنوبی‌ها گمنه را با قلیه میگو یا قلیه ماهی سرو می‌کنند اما در این روش گمنه با گوشت گوسفندی طبخ داده می‌شود.