کد خبر : 19521
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اردیبهشت 1402 - 19:42
آموزش سس براق پیراشکی کهکشان
این پیراشکی های خوشمزه با استفاده از سسی که در نهایت برای تزیین آنها به کار می برید، ظاهری کهکشان مانند داشته و یک نان شیرینی خوشمزه و رویایی برای میان وعده یا پذیرایی عصرانه محسوب می شوند.
این پیراشکی های خوشمزه با استفاده از سسی که در نهایت برای تزیین آنها به کار می برید، ظاهری کهکشان مانند داشته و یک نان شیرینی خوشمزه و رویایی برای میان وعده یا پذیرایی عصرانه محسوب می شوند. برای تهیه این سس شما به شربت ذرت نیاز دارید. همچنین برای تهیه نان پیراشکی به طرز تهیه دونات (پیراشکی) رجوع کنید.
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 15 دقیقه
مناسب برای :حدود 800 گرم سس براق
مواد لازم:
-
شکر225 گرم
-
آب یخ110 میلی لیتر
-
آب60 میلی لیتر
-
شربت ذرت150 گرم
-
شیر عسلی115 گرم
-
چیپس شکلاتی سفید225 گرم
-
پودر ژلاتین1 و 1/2 قاشق غذاخوری
-
رنگ ژله ای خوراکی (آبی، سیاه، بنفش و صورتی)به مقدار کافی
طرز تهیه:
- پودر ژلاتین را با آب یخ مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کم کم لعاب بیاندازد.
- در یک قابلمه کوچک و روی حرارت متوسط شکر، شربت ذرت و آب را مخلوط کنید و گاهی مخلوط را هم بزنید تا به جوش بیاید. سپس از روی حرارت بردارید.
- در یک کاسه جداگانه شیر عسل، چیپس شکلاتی و ژلاتین لعاب انداخته را مخلوط کنید و مخلوط شربت ذرت داغ را با ترکیب شیر عسلی مخلوط کنید. روی کاسه را با یک حوله تمیز پوشانده و اجازه دهید تا ترکیب مواد 5 دقیقه بماند.
- بعد از 5 دقیقه حوله را از روی ظرف برداشته و مواد داخل کاسه را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و در 5 کاسه جدا بریزید. به مواد داخل 4 کاسه، هر کدام مقداری رنگ ژله ای خوراکی اضافه کنید و هم بزنید و کاسه پنجم را بی رنگ باقی بگذارید.
- نیمی از مواد داخل کاسه مشکی را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و در حالی که مواد را به آرامی هم می زنید، 2/3 از رنگ های بنفش، آبی و صورتی را بالای رنگ سیاه بریزید. سپس قطره هایی از کاسه رنگ نشده را بالای ترکیب رنگ ها بریزید.
- از این سس رنگی به آرامی روی دونات هایی که آماده کرده اید بریزید تا سطح آن ها را کاملا بپوشاند. می توانید با کمک یک قلمو، از رنگ سفید برای به وجود آوردن ستاره های روی دونات استفاده کنید. دونات های آماده را در یخچال نگهداری کنید تا سس روی آنها خود را بگیرد. نوش جان
- منبع :يوتاب
برچسب ها :آموزش سس براق پیراشکی کهکشان ، دستور تهيه سس براق پیراشکی کهکشان ، روش تهيه سس براق پیراشکی کهکشان ، طرز تهيه سس براق
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0