طرز تهیه رولت توت فرنگی؛ شیک برای مهمانی
رولت توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین رولت ها می باشد که شما می توانید در فصل بهار و تابستان با رسیدن توت فرنگی تازه این رولت را تهیه کنید.
رولت توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین رولت ها می باشد که شما می توانید در فصل بهار و تابستان با رسیدن توت فرنگی تازه این رولت را تهیه کنید.
اگر می خواهید تمام نگاه ها در روزی عروسی تان روی شما باشد، حتما این آموزش را دنبال کنید تا با روش ساخت یک موگیر و تل زیبا و مدرن برای عروس ها بیشتر آشنا شوید.
شما نیز ممکن است احساس کنید که شمع های سیترونلا یک روش ایمن و غیر سمی برای دفع پشه ها و سایر حشرات هستند. یادگیری ساخت این شمع نیز مانند شمع موم زنبور عسل خانگی بسیار ساده است؛ اما اگر نمی خواهید خودتان آن را درست کنید، می توانید نمونه های دست ساز آن ها را خریداری کنید که بعضی از آن ها تا 40 ساعت می سوزند.
روش های مختلفی برای روکش کیک و شیرینی و همچنین تزیین آن ها وجود دارد. اغلب افراد برای روکش کیک از خامه و یا فوندانت استفاده می کنند که البته آن ها را نیز باید به روش های مختلف تزیین کرد. شاید تا به حال به روکش مخملی کیک و شیرینی و برخی از دسرها دقت کرده باشید اما ندانید که چطور می توان آن را درست کرد.
لواشک با طعم و رنگ جدیدی که دارد گزینه ای مناسب برای پذیرایی شب یلداست.
آخرای پاییز که میشه باید کم کمک به فکر شب یلدا بیافتیم. کدو هم که توی این فصل فراوونه. پس دست به کار بشید. بعد از این که با کدوهاتون سوپ کدو یا کیک کدو حلوایی تهیه کردید با تخم کدوها یه آجیل خوشمزه و دلچسب درست کنید.
در ادامه طرز تهیه کیک لواشک را بهتون آموزش میدیم تا ببینید که حتی با مواد اولیه ی ترش هم میشه کیک درست کرد. البته کیک لواشک علاوه بر طعمش تفاوت های دیگه ای هم با کیک های شیرین داره.
مثلا برای درست کردن نیاز به پخته شدن و قرار گرفتن در فر نداره. علاوه بر این، به شکل سرد سرو میشه و روش خبری از خامه، شکلات یا فوندانت نیست.
با شروع فصول گرم سال یکی از پر طرفدارترین خوراکی ها بستنی است. بستنی از تنوع زیادی برخوردار است و با تغییر مواد اولیه آن می توانید بستنی در طعم ها و رنگ های مختلف داشته باشید. به خصوص در فصل تابستان که طیف وسیع، جذاب و رنگارنگی از میوه ها وجود دارند می توانید خیلی راحت در خانه بستنی میوه ای و یخی درست کنید.
داچ بیبی نوعی پنکیک آلمانی بزرگ، خوشمزه و خیلی نرمه و ظاهر بی نظیرش آب دهان هرکسی رو راه میندازه! این پنکیک رو می تونید توی هر زمان از سال و به عنوان صبحانه، نهار، شام و حتی دسر درست کنید. این غذا هیچ محدودیتی نداره. اگه از من بپرسید میگم آماده سازی سریع قسمت مورد علاقه این پنکیک هست، چون در کمتر از نیم ساعت این خوشمزه روی میز غذای شماست.
حتما تا به حال به لایه های اسفنجی کیک های تولد دقت کرده اید. تعداد این لایه ها معمولا متغیر بوده و هر لایه کیک اسفجی با خامه و یا سایر مواد با هم منسجم می شوند. این روش که فیلینگ کیک نام دارد با مواد اولیه ی گوناگون از جمله خامه، باترکریم و یا سس های میوه ای و مارمالاد نیز انجام می شود.