کد خبر : 19515
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اردیبهشت 1402 - 18:45

طرز تهیه گمنه با گوشت

طرز تهیه گمنه با گوشت

گمنه یا بلغور گندم، نوعی غذای خوشمزه و مقوی و پرخاصیت است که خیلی راحت و با مواد اولیه در دسترسی آماده و تهیه می‌شود، اکثر جنوبی‌ها گمنه را با قلیه میگو یا قلیه ماهی سرو می‌کنند اما در این روش گمنه با گوشت گوسفندی طبخ داده می‌شود.

طرز تهیه گمنه با گوشت , دستور پخت گمنه با گوشت

گمنه یا بلغور گندم، نوعی غذای خوشمزه و مقوی و پرخاصیت است که خیلی راحت و با مواد اولیه در دسترسی آماده و تهیه می‌شود، اکثر جنوبی‌ها گمنه را با قلیه میگو یا قلیه ماهی سرو می‌کنند اما در این روش گمنه با گوشت گوسفندی طبخ داده می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
گمنه ۵ پیمانه
گوشت گوسفند ۷۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه ۵ عدد
نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز به مقدار لازم
گراماسالا گوشت به مقدار لازم
روغن حیوانی به مقدار لازم

طرز تهیه گمنه با گوشت

مرحله اول

ابتدا گمنه یا بلغور گندم را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سعی کنید همه دانه‌های گمنه تفت بخورند، سپس گمنه‌ها را در یک قابلمه بریزید و چند بار بشورید و آبکش کنید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله دوم

سپس پیازها را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک شوند، سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها طلایی رنگ شوند.

مرحله سوم

بعد گوشت‌ها را که در اندازه‌های دلخواه برش زده و خرد کرده‌اید به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و همه قسمت‌های آن خوب سرخ شود، سپس فلفل سیاه، گراماسالا گوشت، پودر تخم گشنیز و نمک را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله چهارم

وقتی ادویه‌ها را تفت دادید و عطر آن‌ها پخش شد، سپس گوجه‌ها را که از قبل تمیز شسته‌اید و با رنده ریز رنده کرده‌اید، به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آن کشیده شود و سرخ شود و بعد مقداری آب جوش روی آن بریزید و درب قابلمه را ببندید.

مرحله پنجم

بعد از این‌ که گوشت‌ها کمی پخته شدند و خوراک گوشت خوب آب انداخت گمنه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم گمنه دم بکشد و گوشت‌ها هم خوب پخته شوند.

مرحله ششم

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و گمنه با گوشت را در ظرف مناسب بکشید و مقداری روغن محلی روی آن بریزید و هم بزنید تا کاملا به خورد غذا رود و با چند برگ نعناع و گشنیز تزئین کنید و همراه با سالاد و ترشی و انواع دورچین سرو کنید

READ
آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی/آشپزی

منبع :پانا مگ

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *